شرکت بیمه پاسارگاد از زیرمجموعههای گروه مالی پاسارگاد بیمه پاسارگاد و یکی از خوشنامترین شرکتهای بیمهای کشور است و در سال 1400 به عنوان یکی از شرکته بیمهای محبوب در کشور برگزیده شده است. بیمه پاسارگاد از جمله توانگرترین شرکتهای بیمهای کشور بهحساب میآید که در حوزههای بیمههای زندگی و غیرزندگی خدمات متنوع و باکیفیتی ارائه میدهد. همچنین، توسعهی خدمترسانی باکیفیت و سریع در سراسر کشور، هدف راهبردی این شرکت است تا بتواند در سال 1404، بیشترین سهم بازار بیمه کشور را بین شرکتهای خصوصی بهدست آورد. اینگونه اکران کمپینهای گسترده اطلاعرسانی و پرومشن به صورت دیجیتالی، محیطی، شرکت در نمایشگاههای و رویدادهای مختلف از جمله اهداف بازاریابی این شرکت است.
کمپین مجتمعهای مسکونی بیمه پاسارگاد با بلوباکس
شرکت بیمهی پاسارگاد قصد داشت کمپینی برای پروموشن بیمهی جامع مجتمعهای مسکونی در بهار 1402 اکران کند. این شرکت به صورت بسیار جامع روی این خدمت کار و پیشنهاداتی بسیار جذاب و متمایز عرضه میکند. این طرح کل ساختمان، اثاثه موجود در مشاعات، اثاثه اختصاصی هر یک از واحدها، خودروهای داخل پارکنیگها، خسارتهای ناشی از آتشسوزی یا نشت آب، هزینههای اسکان موقت، جبران اجارهبهای ازدسترفته، خسارتهای مالی و جانی که طبق قانون مدیر ساختمان مسئول آنهاست، را بیمه میکند. در ضمن، تمام خطرها با منشا طبیعی و خطرها با منشا انسانی را هم دربرمیگیرد.
تیم بلوباکس زمستان 1401 برای پیوستن به این کمپین بریف شد و کار را شروع کرد.
طراحی خلاقانهی شعار و کیویژوآل کمپین
قدم اول بلوباکس برای کمپین بیمهی جامع مجتمعهای مسکونی طراحی شعار کمپین بود. جلسههای ایدهپردازی برگزار کردیم؛ به ایدهها و اتوودهایی متعدد رسیدیم و با مشتری به شور گذاشتیم. در نهایت، شعار «اینجا، بیمه است» مقبول افتاد. کلمه اینجا در ابتدای جمله همراه با ویرگول، به مجتمعهایی که از خدمت بیمهی جامع مجتمعهای مسکونی بهره میبرند، اشاره میکند. از نظر برند و ما این شعار آنچنان جامع بود که نهتنها برای این کمپین بلکه برای کمپینهای احتمالی آینده هم بهکار خواهد آمد و بامعنا است.
برای طراحی کیویژوال هم کانسپهایی مختلف که به این خدمت ربط داشت را روی میز گذاشتیم. با هریک اتوودهایی زدیم و با مشتری به اشتراک گذاشتیم. پس از بررسیها، در نهایت به این نتیجه رسیدیم که بهجای اینکه از مسیر سلبی و با اشاره به خطرهایی که بیمه پوشش میدهد با مخاطب ارتباط برقرار کنیم، بهتر است به شکلی ایجابی از تاثیر احساسی که بیمه بهجا میگذارد، بگوییم؛ و پیام اصلی ما نه هشداردهنده که نویدبخش و امیدوارانه باشد. از میان تمام کلمات کلیدی-احساسی مرتبط با بیمه دو کلمهی «امنیت» و «آرامش» را مناسبتر یافتیم و کانسپ اصلی کمپین پیرامون را این رو مفهوم صورتبندی کردیم. برای تحریک کردن تمایل انسانها به امنیت و آرامش، یک خط نورانی و امیدبخش- که گویی نماد بیمه پاسارگاد است- را مانند محافظی در اطراف یک مجتمع مسکونی کشیدیم تا به مخاطب این تصویر مثبت را ارائه دهیم که بیمهی مجتمعهای مسکونی پاسارگاد مانند نوری حافظِ امنیتِ زندگی شماست و آرامش را برایتان به ارمغان میآورد. مشتری در مواجه با این طرح، آن را بسیار تاثیرگذار و سازگار با هدف کمپین یافت و آن را تایید کرد. در همین مسیر، آرتورکهای متنوع براساس کیویژوال و در نماهای مختلف یک مجتمع مسکونی طراحی کردیم تا به کمپین تنوع بصری ببخشیم.
آرتورکهای این کمپین بهصورت گسترده در تمام نمایندگیها، لوکیشنهای تبلیغاتی کمپین و نمایشگاههای مرتبط با بیمه بهکار رفتند و توجه مخاطبان هدف را جلب کردند.
طراحی برنامه، جزییات تبلیغاتی و مدیریت رسانه توسط بلوباکس
در کمپین بیمه مجتمعهای مسکونیِ بیمه پاسارگاد، علاوه بر طراحی شعار و کیویژوآل، طراحی تمامی اقلام چاپی- مانند بروشور- و تبلیغات دیجیتال و تلویزیونهای شهری هم برعهدهی بلوباکس بود. پس از همفکری، به این نتیجه رسیدیم ویدئو موشن برای نمایش در هر دو بخش دیجیتال و تلویزیونهای شهری تکنیکی بسیار جذاب و کارآمد است. اما تبلیغات دیجیتال و تلویزیونهای شهری پلتفرمهایی جداگانه، با اهداف متفاوت و مخاطبان مختلف هستند؛ بنابراین برای هریک باید محتوایی مجزا و متناسب طراحی کنیم.
ما برای تبلیغات دیجیتال، با توجه به اینکه مخاطب فرصت و تمرکز بیشتری برای درگیر شدن با محتوا دارد موشنی سهبعدی طراحی کردیم و آن را با نریشنی آموزشی همراه کردیم. در این موشن، تعریف مجتمع مسکونی و مواردی که شامل بیمهی مجتمعهای مسکونی بیمهی پاسارگاد میشوند را بهروشنی برای مخاطب توضیح دادیم. این ویدئو در شبکههای اجتماعی و سایر پلتفرمهای دیجیتال به نمایش درآمد و بازخوردی مثبت گرفتیم.
در موشنی که در تلوزیونهای شهری پخش شد، با توجه به اینکه تیزر در تبلیغات شهری فرصتی اندک برای تاثیرگذاری بر مخاطب دارد، سعی کردیم احساس مخاطب را هدف قرار دهیم. کیویژوآل را معیار گرفتیم تا با متحرک کردن تصویر و تاکید روی حفاظِ امنِ نورانی توجه مخاطب را جلب کردیم. سرانجام، این ویدئو را در لوکیشنهای شهری در سراسر ایران اکران کردیم.
این کمپین و تمام محتوای تولیدشدهاش با اقبال خوبی روبرو شدند.
نقش تلویزیونهای شهری در تبلیغات چیست؟
تلویزیونهای شهری، بهعنوان یک پلتفرم مؤثر برای تبلیغات شناخته میشوند. آنها نمایشگرهایی بسیار بزرگ و در اندازههای متفاوت، هستند. در تلویزیونهای شهری عکس و فیلم میتوان نمایش داد، یا حتی میتوان آنها را به شبکههای تلویزیونی یا اینترنتی متصل کرد تا برنامهای با کیفیت بسیار بالا در سطح شهر به نمایش دربیاید. آنها در چهارراههای، میدانها و خیابانهای پررفتوآمد نصب میشوند؛ پس تعداد بسیاری از عابران پیاده و سواره، از قشرها و گروههای سنی مختلف، بهدفعات آن تبلیغ را میبینند و در ذهنشان ثبت میشود. از این جهت گزینهای جذاب و کمهزینه برای تبلیغکنندگان بهحساب میآیند. نکته جالب این است که میشود تیزری که در تلویزیونهای شهری نمایش داده میشود را تغییر داد یا اصلاح کرد؛ امکانی که در بیلبوردهای تبلیغاتی به این آسانی نیست. با بهرهگیری از گستردگی عرضه تلویزیونهای شهری، تبلیغدهندگان میتوانند آگاهی از برند را افزایش دهند، ارتباطات قوی با مخاطبان هدف برند برقرار کنند و فروش را هم افزایش دهند.