گیمیفیکیشن یلدا همراه اول
گیمیفیکیشن یلدا همراه اول چطور طراحی و اجرا شد؟ اول باید با یه مقدمه شروع کنیم: تکنیکهای جدید همیشه جذابن؛ هم برای ما که مشغول ساختن یه آگهیایم و هم برای برند که منتظره تا نتیجهی کار رو ببینه. و مخصوصاً وقتی که قراره یه موشن برای انجام یه مسابقه یا گیمیفیکیشن منتشر بشه، این جذابیت میتونه دوچندان باشه، چون هردو طرف میتونن ببینن که کارشون در مواجهه با کاربرهای شبکههای اجتماعی چه باخوردی داشته و اونها چه واکنشی نسبت بهش نشون دادن.
باید برای شب یلدا گیمیفیکیشنی طراحی میشد که میتونست نشانههایی از تمام گسترهی جغرافیاییِ ایران رو در بر بگیره و انتخاب ما برای این نشانهها عناصر معماری و بناهای تاریخی بود: بادگیر باغ دولتآباد یزد، برج گنبد قابوس، عمارت عالیقاپوی اصفهان و برج میلاد تهران. این بناها هرکدوم شیوه و اسلوب معماریِ خاص خودشون رو داشتن و اجرای اونها در برنامه چالشبرانگیز بود. از طرفی ما باید این بناها رو جوری بازطراحی میکردیم که رنگهای برند همراه اول، یعنی آبی و نارنجی، نمود قابل توجهی در تصاویر میداشتن. و جالب این که هردوی این رنگها در معماریِ ایرانی حضور دارن؛ به دلیل رنگ خاک مورد استفاده در ساختن بناها و همچنین وجود عنصر فیروزه. و این دو رنگ در کنار لکههای قرمزرنگ در موشن، ترکیب رنگیِ فوقالعادهای پیش چشممون قرار دادن. این لکههای قرمز انارهای شب یلدا هستن که قرار بود که اعضای صفحهی همراه اول تعدادشون، که در موشن ظاهر و بعد ناپدید میشن، رو بشمرن و کامنت کنن. و به این ترتیب گیمیفیکیشن یلدا همراه اول طراحی شد.
برنامهای که ما برای ساختن این موشن ازش استفاده کردیم منتال کانواس (Mental Canvas) بود. این اپلیکیشن یه ابزار جدیده که تو ایران کمتر شناخته شده و موشن یلدای همراه اول شاید از اولین کارهایی باشه که تو این حجم وسیع و نسبتاً پیچیده از این برنامه بهره گرفته. و نتیجهش واقعاً برای همهمون جالب بود. این پست اینستاگرامی طی همون چند ساعت اول تقریباً تمام رکوردهای صفحهی همراه اول رو جابهجا کرد؛ از لایک و کامنت بگیر تا میزان مشاهده. و شاید یکی از موفقترین و پربازدیدترین مسابقههای زمان خودش بود.