رپورتاژ آگهی ابزاری نامحسوس برای بهتر دیده شدن برند شما!

رپورتاژ آگهی ابزاری نامحسوس برای بهتر دیده شدن برند شما!

SCROLL

آنچه در این مقاله می‌خوانید

آیا تا‌به‌حال آنقدر از مطالعه یک مطلب جالب احساس لذت کرده‌اید، طوری که دانستن این موضوع که این محتوا تبلیغاتی بوده نیز شما را از ادامه دادن آن منصرف نکند؟ اگر پاسخ‌تان به این سوال مثبت است احتمالا شما در آن زمان مشغول مطالعه یک رپورتاژ آگهی بوده‌اید.

بر خلاف تبلیغات سنتی که می‌توانند برای مخاطب، خسته‌کننده و مزاحم باشند، رپورتاژ آگهی‌ روشی ارگانیک‌ و جذاب‌ را برای ارتباط با مخاطب در اختیار بازاریاب‌ها قرار می‌دهد. رپورتاژ آگهی‌‌ها با قرار دادن پیام‌های تبلیغاتی در محتواهای آموزنده یا سرگرم‌کننده، می‌توانند اعتماد به برند را تقویت کنند، تعامل با مخاطبان را افزایش دهند و در نهایت نرخ تبدیل را به روشی طبیعی و اصیل افزایش دهند. در این مقاله، قصد داریم شما را با این ابزار بازاریابی ظریف اما قدرتمند آشنا کنیم تا با اطلاع از مزایای رپورتاژ آگهی متوجه شوید که چرا این نوع محتوا می‌تواند یک انتخاب عالی برای کسب‌وکار شما باشد.

 

رپورتاژ آگهی چیست؟

رپورتاژ آگهی نوعی تبلیغ است که به‌صورت محتوای تحریری یا تصویری نوشته یا تولید می‌شود. یک رپورتاژ آگهی موثر به‌طور واضح نشان نمی‌دهد که به قصد تبلیغ ساخته شده است، اما در عین حال این واقعیت را پنهان نمی‌کند. یک رپورتاژ آگهی اصولی باید محتوایی را باکیفیت مشابه یک وبلاگ یا ویدیو ارائه دهد، اما در عین حال محصول تبلیغ‌شده را نیز برجسته کند.

به‌عنوان مثال، فرض کنید شما مسئول نگارش یک رپورتاژ آگهی در تیم بازاریابی شرکتی هستید که خدمات بازاریابی شبکه های اجتماعی ارائه می‌دهد. برای تبلیغ نرم‌افزار شرکت‌تان ممکن است بخواهید یک رپورتاژ آگهی درباره برترین ابزارهای دیجیتال مارکتینگ بنویسید و در آن به نرم‌افزار موردنظر نیز اشاره کنید. به‌این‌‌ترتیب هم خدمات شرکت خود را تبلیغ کرده‌اید و هم اطلاعات ارزشمندی را در مورد سایر ابزارها به خوانندگان ارائه کرده‌اید. 

یک رپورتاژ آگهی موثر نباید به‌ طور واضح نشان دهد که به قصد تبلیغ ساخته شده است در عین حال نباید این واقعیت را پنهان کند.

مزایای رپورتاژ آگهی

به‌لطف رپورتاژ آگهی، تیم‌های بازاریابی می‌توانند از مزایایی مانند دیده‌شدن هرچه بیشتر برند، افزایش نرخ تبدیل و تولید لید (مشتریان راغب) برخوردار شوند که در ادامه به توضیح هر یک از این مزیت‌ها می‌پردازیم.

 

  • افزایش نرخ تبدیل

اگر ایده‌هایی برای نگارش مقالات مرتبط با صنعت خود دارید، می‌توانید یک انتشارات را که به انتشار رپورتاژ آگهی‌های صنعت شما علاقه‌مند است، پیدا کنید. به‌عنوان مثال، اگر یک کسب‌وکار را در زمینه تجارت الکترونیک اداره می‌کنید، باید انتشاراتی را در نظر بگیرید که در آن همه مطالب به فناوری و تجارت مربوط است. 

به این ترتیب، رپورتاژ آگهی شما به مخاطبانی که بیشترین علاقه را به صنعت شما دارند نشان داده خواهد شد و با این روش می‌توانید مخاطبان زیادی را به مشتری تبدیل کنید. 

 

  • افزایش آگاهی از برند

اگر می‌خواهید با تبلیغات پولی آگاهی از برند خود را افزایش دهید اما به‌دنبال گزینه‌هایی دیگری علاوه‌بر رسانه‌های اجتماعی یا تبلیغات تلویزیونی هستید، رپورتاژ آگهی می‌تواند یک سرمایه‌گذاری عالی باشد. اما معمولا در مقایسه با سایر تبلیغات، به میزان کمتری به رپورتاژ آگهی پرداخته می‌شود؛ در‌حالی‌که این محتوا پتانسیل این را دارد که تا مدت‌ها پس از تاریخ انتشار توسط خوانندگان پیدا شود.

اگر برای یک رپورتاژ آگهی هزینه کنید، دیگر نیازی نخواهید داشت تا مانند سایر تبلیغات ‌به‌طور مداوم برای افزایش دیده شدن آن هزینه کنید. زیرا می‌توانید از طریق آن به‌طور خودکار ترافیک ارگانیک به دست آورید.

 

برای مطالعه بیشتر درباره استراتژی تبلیغات در رسانه های اجتماعی این مقاله را بخوانید:

تدوین استراتژی بازاریابی شبکه های اجتماعی در ۶ مرحله

 

  • ایجاد ارزش برای مشتریان فعلی 

چگونه می‌توانید یک رپورتاژ آگهی را در بازاریابی محتوا خود جای دهید تا ارزش بیشتری را برای مشتریان فعلی خود خلق کنید؟

اگر رپورتاژ آگهی شما یک مصاحبه فیلم‌برداری‌شده با یک رهبر فکری صنعت است و مشتریان شما به ویدیو بسیار پاسخ مثبت می‌دهند، می‌توانید این محتوا را در رسانه‌های اجتماعی خود منتشر کنید و این موضوع را برجسته کنید که با یک نشریه همکاری کرده‌اید تا یک ویدیوی جدید را به مخاطبان خود ارائه دهید.

همچنین می‌توانید رپورتاژ آگهی را در لیست ایمیل خود قرار دهید. مشترکین ایمیل شما احتمالا مشتریان اختصاصی هستند، بنابراین با به‌اشتراک‌گذاری پست با آن مخاطب احتمالا ترافیک کسب خواهد کرد.

مشتریان خود را تشویق کنید تا پست شما را در رسانه‌های اجتماعی خود به‌اشتراک بگذارند و صفحه شرکت شما را نیز تگ کنند. این کار یک راه عالی برای افزایش آگاهی از برند شماست. محتوای تولید شده توسط کاربر یک ایده محتوای خارق‌العاده است که به مشتریان راضی اجازه می‌دهد تا محصول شما را از دیدگاه خود بازاریابی کنند.

اکنون می‌دانید یک رپورتاژ آگهی چطور به کسب‌وکار شما کمک می‌کند. در ادامه مطلب قرار است شما را با نحوه نوشتن این محتوا آشنا کنیم. 

از مزایای رپورتاژ آگهی میتوان به افزایش نرخ تبدیل و افزایش آگاهی از برند اشاره کرد

نحوه نگارش رپورتاژ آگهی

درست مثل انواع بازاریابی در کسب و کار، روش‌های متعددی نیز برای نگارش رپورتاژ آگهی وجود دارد. در نهایت، ساختار رپورتاژ آگهی شما به صدای برند شما و نشریه‌ای که رپورتاژ را برای آن می‌نویسید بستگی دارد.

اگر صدای برند شما رسمی‌تر است، اما لحن نشریه‌ای که برای آن می‌نویسید به میزان کمتری رسمی است، ترکیبی از هر دو لحن را استفاده کنید تا رپورتاژ آگهی شما بتواند هر دو مخاطب را جذب کند. (حتی شاید مخاطب هدف شما برای این کمپین از تغییر لحن حمایت کند)

برای اطمینان از نوشتن یک رپورتاژ آگهی موثر که بیش از حد شبیه یک مقاله یا یک تبلیغ به نظر نرسد، کافی است به این نکات توجه کنید:

 

۱. با هدف خلق ارزش بنویسید، نه صرفا تبلیغ

رپورتاژ آگهی شما باید شامل یک نسخه ارزشمند باشد. نیازی نیست که یک تبلیغ آشکار برای محصول یا شرکت خود بنویسید. در عوض، این محتواها باید لحن یک مقاله را داشته باشند.

مقالات و وبلاگ‌ها با هدف ارائه اطلاعاتی که مخاطبان می‌توانند از آن‌ها ارزش کسب کنند، طراحی شده‌اند. بنابراین موقع نگارش رپورتاژ آگهی به این فکر کنید که چگونه می‌توانید با محتوای آموزشی به مخاطبان هدف خود خدمت کنید.

شاید هدف کمپین شما کمک به دیده شدن محصول جدیدتان باشد. در این صورت، به نوشتن یک رپورتاژ بپردازید که در آن به همه محصولات رقیب اشاره کرده‌اید اما محصول خودتان را در صدر این لیست قرار دهید. 

۲. به آنچه در عنوان رپورتاژ اشاره می‌کنید پایبند باشید

هنگامی که پیشنهاد رپورتاژ آگهی شما توسط یک نشریه پذیرفته می‌شود، یا پس از نوشتن یک پیش‌نویس، باید آن را دوباره بخوانید و از خود بپرسید که آیا این محتوا کاری را که در عنوان به آن اشاره کرده‌اید، انجام می‌دهد؟

به‌عنوان مثال، اگر عنوان پست شما «نکات بازاریابی برای یک تیم تک‌نفره» است، اما در رپورتاژ  خود درباره اینکه چگونه برون سپاری به آژانس دیجیتال مارکتینگ به آگاهی از برند کمک می‌کند صحبت می‌کنید، پست شما بیشتر شبیه یک صفحه محصول خواهد بود.

مهم است که اطلاعات موجود در مقاله خود را با عنوان خود هماهنگ کنید تا خوانندگان بدانند که قرار است با چه محتوایی مواجه شوند. به‌این‌ترتیب شما اعتبار خود را به دلیل تبلیغات دروغین از دست نخواهید داد و می‌توانید مطمئن باشید که به مخاطبان خود خدمت‌رسانی می‌کنید.

۳. به مشتری راه‌حل ارائه دهید

در رپورتاژ آگهی، خدمت به مخاطبان باید یکی از اولویت‌های اصلی شما باشد. رپورتاژها به شرکت شما کمک می‌کنند، اما در نهایت، ارائه راه‌حل به مشتریان است که برای شما مشتریان جدید به همراه می‌آورد.

البته هدف این نیست که در رپورتاژ فریاد بزنید که چگونه شرکت شما تمام چالش‌های ارائه‌شده را برطرف می‌کند؛ در عوض، این فرصتی است برای شما تا با محتوای باکیفیت به یک مخاطب جدید برسید.

برای مطالعه بیشتر درباره قدرت محتوای باکیفیت در جذب مخاطب این مقاله را بخوانید:

راز ماندگاری در ذهن مخاطب با شناخت انواع محتوا در بازاریابی محتوا!

 

۴. اقدام به عمل داشته باشید

به یاد داشته باشید که رپورتاژ آگهی شما همچنان باید نوعی تبلیغ باشد پس باید مانند همه تبلیغات، در پایان پست خود یک اقدام به عمل (CTA) داشته باشید.

برای داشتن یک رپورتاژ آگهی موثر به جای گنجاندن یک دکمه CTA بزرگ، اقدام به عمل را در متن رپورتاژ خود بگنجانید. ‌به‌عنوان مثال، اگر قصد دارید درباره آخرین گزارش داده‌های خود بنویسید، یک لینک برای مطالعه بیشتر یا یک تصویر از قسمت جذاب آن گزارش را که به محتوای رپورتاژ مرتبط است، در آن بگنجانید.

به‌طور مشابه، می‌توانید یک رپورتاژ آگهی تعاملی، مانند یک آزمون، ایجاد کنید که دانش خوانندگان خود را در مورد موضوعی خاص امتحان کند، سپس یک منبع ارائه دهید که در آن می‌توانند با دسترسی به یکی از پیشنهادات شما در مورد موضوع مورد نظر بیشتر بیاموزند.

 

برای داشتن یک  رپورتاژ آگهی موثر باید مانند انواع دیگر تبلیغات، یک CTA یا اقدام به عمل در نظر بگیرید.

۵. فقط در مورد شرکت خود صحبت نکنید.

اگر می‌خواهید رپورتاژ آگهی شما شکل یک تبلیغ طولانی را به خود نگیرد، از اینکه صرفا درباره شرکت خودتان صحبت کنید، خودداری کنید. حتی اگر محتوای شما شامل یک آزمون است، می‌توانید چند سوال را در مورد رقبای خود مطرح کنید.

به‌طور مشابه، اگر در حال نوشتن یک محتوای راهنما هستید، وقتی شرکت خود را به‌عنوان یک منبع درج می‌کنید، حتما یک یا دو برند رقیب را نیز ذکر کنید. برای تنوع بخشیدن به محتوای خود، یک ارزش را به خواننده اضافه کنید و دانش خود را در صنعت نشان دهید. بنابراین اشاره به سایر برندها در رپورتاژ ضروری است.

 

۶. خوانندگان خود را با محتوایی استثنایی خوشحال کنید

یک رپورتاژ آگهی فرصت خوبی برای امتحان کردن راه‌های جدیدی است که به خوشحال کردن مشتریان کمک می‌کنند. این روش می‌تواند شامل استفاده از انیمیشن‌ها به جای عکس‌ها، ایموجی‌ها به جای متن، یا حتی یک سبک نوشتن متفاوت که با صدای معمولی برند شما متفاوت است باشد. 

اگر می‌خواهید با قدرت محتوای تصویری در جذب مخاطب آشنا شوید، این نمونه‌کارهای ما را در آژانس تبلیغاتی بلوباکس ببینید:

انیمیشن سه‌ بعدی دیجی‌کالا

 موشن کمپین «به‌خاطر نیکی توست» بانک سینا

در پایان لازم است اشاره کنیم که رپورتاژ آگهی، تنها یک تبلیغ نیست؛ بلکه یک هنر است. هنری که با تلفیق خلاقیت و دانش بازاریابی، برند شما را به اوج می‌رساند. اگر می‌خواهید در دنیای رقابتی امروز، حرفی برای گفتن داشته باشید، به مشاوره و تخصص یک آژانس تبلیغاتی حرفه‌ای نیاز دارید. ما در آژانس تبلیغاتی بلوباکس با ارائه راهکارهای نوآورانه و مبتنی بر داده، به شما کمک می‌کنیم تا از طریق رپورتاژ آگهی، به اهداف بازاریابی خود دست پیدا کنید. برای آشنایی بیشتر با خدمات آژانس تبلیغاتی بلوباکس می‌توانید به وب‎سایت ما سر بزنید. همچنین می‌توانید از طریق ایمیل info@bbdagency.com با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

 

منبع

https://blog.hubspot.com/

مقالات مرتبط
FOLLOW US

رپورتاژ آگهی ابزاری نامحسوس برای بهتر دیده شدن برند شما!