سوشال مدیا مارکتینگ

سوشال مدیا مارکتینگ چیست و چگونه استراتژی آن تدوین می‌شود؟

SCROLL

آنچه در این مقاله می‌خوانید

برای دانستن اهمیت سوشال مدیا مارکتینگ بد نیست به زندگی روزانۀ خود نگاه کنیم. اگر بخواهید یک دوست قدیمی را پیدا کنید کجا دنبالش می‌گردید؟ بیشتر وقت‌ها چطور با دیگران ارتباط برقرار می‌کنید؟ احتمالاً پاسخ شما به هر دوی این سؤال‌های یک چیز است؛ شبکه‌های اجتماعی.

بعد از دود آتش، شبکه‌های اجتماعی مهم‌ترین کشف بشر برای برقراری ارتباط بوده است. پس عجیب نیست که سوشال مدیا مارکتینگ یا بازاریابی شبکه‌های اجتماعی به یکی از مهم‌ترین انواع بازاریابی در سال‌های اخیر تبدیل شده است.

کسب‌وکارها می‌توانند به کمک سوشال مدیا مارکتینگ بیزینس خود را از این رو به آن رو کنند. امکان ارتباط پیدا کردن با مشتریان قدیمی، پیدا کردن مشتریان جدید، تبلیغات و فروش، افزایش آگاهی از برند و تحلیل داده‌ها از دلایلی هستند که کسب‌وکارها را به استفاده از این روش بازاریابی ترغیب می‌کنند.

در این مقاله قصد داریم توضیح دهیم، سوشال مدیا مارکتینگ چیست، چه انواعی دارد. همچنین شما را با اصول و تکنیک‌های صحیح بازاریابی در شبکه‌های اجتماعی آشنا خواهیم کرد تا بتوانید فعالیت‌های کسب‌وکار خود را در شبکه‌های اجتماعی آغاز کرده یا آن را بهبود ببخشید.

سوشال مدیا چیست؟

ابزار اصلی شما برای سوشال مدیا مارکتینگ، چیزی نیست جز خود سوشیال مدیا. پس بهتر است قبل از هر چیز با ابزار خود آشنا شوید. سوشال مدیا به کلیه ابزارهای ارتباطی و محتوایی گفته می‌شود که به کمک اینترنت و تکنولوژی‌های دیجیتال ساخته و اشتراک‌گذاری می‌شود. این ابزارها اجازه می‌دهد که افراد به صورت آنلاین با یکدیگر در ارتباط باشند، محتوا ایجاد کنند و محتوای خود را با دیگران به اشتراک بگذارند.

شبکه‌های اجتماعی، وبلاگ‌ها، ویدئوهای آنلاین، فروم‌ها، پادکست‌ها و بسیاری از سایر ابزارهای مشابه، به عنوان بخشی از سوشال مدیا شناخته می‌شوند. سوشال مدیا به کاربران این امکان را می‌دهد تا به‌راحتی با دیگران در سراسر جهان ارتباط برقرار کنند، محتوا را به اشتراک بگذارند، نظرات خود را در مورد موضوعات مختلف بیان کنند و از دیدگاه‌ها و تجربیات دیگران بهره ببرند.

استفاده از سوشال مدیا در قالب سوشال مدیا مارکتینگ به کسب‌وکارها نیز کمک می‌کند. مثلاً برندها می‌توانند با مشتریان خود تعامل داشته باشند؛ روابط بیشتری با آن‌ها برقرار کنند و کالا و خدمات خود را به صورت هدفمند تبلیغ و بازاریابی کنند. بیزینس‌های مختلف با افزایش فعالیت خود در شبکه‌های اجتماعی خود را به مخاطبان خود معرفی می‌کنند و ارزش‌های خود را نشان می‌دهند.

سوشال مدیا مارکتینگ

سوشال مدیا مارکتینگ یا SMM چیست؟

سوشال مدیا مارکتینگ یا Social Media Marketing پیچیدگی‌های بسیاری دارد اما می‌توان آن را به زبان ساده و کوتاه تعریف کرد. سوشال مارکتینگ به مجموعه فعالیت‌های بازاریابی و تبلیغاتی در سوشیال مدیا گفته می‌شود که به منظور تعامل با مخاطب و جذب او انجام می‌شود. این فعالیت‌ها در پلتفرم‌های مختلف و با روش‌های مختلف انجام می‌شود که در ادامه توضیح خواهیم داد. خوشبختانه در مورد شبکه‌های اجتماعی امکان تحلیل داده‌ها وجود دارد. در نتیجه بعد از مدتی با کمک آنالیز داده‌های موجود می‌توانیم استراتژی‌های بازاریابی موجود را بهبود ببخشیم.

پلتفرم‌های سوشال مدیا مارکتینگ

تعداد شبکه‌های اجتماعی، فروم‌ها و سایت‌هایی که مردم در آن به تعامل و ارتباط می‌پردازند بسیار زیاد است. اما فعالیت شما باید در کدام پلتفرم انجام شود؟ پاسخ ساده است؛ آنجایی که مخاطب شما فعال است. برای موفقیت در سوشال مدیا مارکتینگ شما باید پرسونای مخاطب خود را به‌دقت شناسایی کنید. چه کسی مخاطب شماست؟ چند سال دارد؟ در کدام کشور یا شهر زندگی می‌کند؟ چه خلق‌وخویی دارد و در نهایت در کدام پلتفرم فعالیت می‌کند؟

پلتفرم‌های محبوب برای SMM در بین ایرانیان

اینستاگرام

اگر به دنبال برندسازی شخصی هستید اینستاگرام فضای خوبی در اختیار شما قرار خواهد داد. بر اساس آمار منتشر شده، تعداد کاربران اینستاگرام در ایران در سال 2021 به بیش از ۳۹ میلیون نفر رسیده است. این آمار نشان می‌دهد اینستاگرام یکی از پرطرف‌دارترین شبکه‌های اجتماعی در ایران است. پس دنیایی از فرصت‌های سوشال مدیا مارکتینگ در اینستاگرام منتظر است.

شرکت‌های مد و اکسسوری، شرکت‌های غذایی، شرکت‌های سفر و گردشگری، برندهای زیبایی و آرایشی، باشگاه‌های ورزشی و شرکت‌های خدماتی مانند آموزش و مشاوری از جمله گروه‌های شغلی هستند که می‌توانند در فضای اینستاگرام خوش بدرخشند. آنها می‌توانند با انواع روش‌های سوشال مدیا مارکتینگ از جمله افیلیت مارکتینگ در اینستاگرام جامعه‌ای از هواداران و خریداران را برای برند خود ایجاد کنند.

آژانس‌های دیجیتال مارکتینگ هم می‌توانند با ارائۀ خدمات اینستاگرام مارکتینگ مانند ایجاد پیج مناسب با ساختاری قدرتمند، انتخاب مناسب‌ترین هشتگ‌ها، استراتژی تولید محتوای خلاقانه، افزایش فالوورهای ارگانیک و کمپین‌های دوره‌ای جانی تازه به صفحۀ اینستاگرام شما ببخشند.

لینکدین

استفاده از لینکدین مارکتینگ یک فرصت طلایی برای کسب‌وکارها است تا به بازار حرفه‌ای دسترسی پیدا کنند. اکثر افرادی که در لینکدین فعالیت می‌کنند بین ۲۵ تا ۴۵ سال سن دارند و در بازار کار فعال

 

هستند. در نتیجه شما با تولید محتوای کاربردی مربوط به صنعت خود به‌راحتی می‌توانید برند خود را به دیگران بشناسانید. از آنجایی که شرکت‌ها و برندهای بسیاری در لینکدین فعال هستند امکان بازاریابی B2B در این فضا فراهم است. شما همچنین می‌توانید از لینکدین برای شناخت برند خود به نیروی کار و جذب نیروهای تازه‌نفس و قوی استفاده کنید.

تبلیغات در لینکدین انواع بسیار متنوعی دارد. تبلیغات نمایشی، تبلیغات جست‌وجو، تبلیغات دینامیک، پست‌های تبلیغاتی، تبلیغ در پیام خصوصی و تبلیغ پرداختی در صفحات خصوصی یا صفحۀ شرکت از انواع تبلیغاتی هستند که در لینکدین امکان‌پذیر هستند. شما می‌توانید با توجه به استراتژی سوشال مدیا مارکتینگ خود و میزان بودجه‌ای که دارید تبلیغات خود را تنظیم کنید.

پلتفرم‌های محبوب جهانی برای SMM

فیسبوک

بازاریابی در فیسبوک بیشتر با هدف آگاهی از برند و تبلیغات در شبکه های اجتماعی صورت می‌گیرد. طبق آمار منتشر شده از طرف شرکت متا، تعداد کاربران فعال ماهانه فیسبوک از 2.8 میلیارد نفر در سال 2020 به 2.91 میلیارد نفر در سال 2021 افزایش یافته است. همچنین، تعداد کاربران فعال روزانه این شبکه نیز از 1.73 میلیارد نفر در سال 2020 به 1.91 میلیارد نفر در سال 2021 افزایش یافته است.

با توجه به این آمارها، فیسبوک همچنان یکی از پرطرفدارترین پلتفرم‌های سوشال مدیا مارکتینگ در دنیاست و بازاریابان و کسب‌وکارها می‌توانند از این پلتفرم برای تبلیغات و بازاریابی بهینه استفاده کنند. همچنین، فیسبوک با ارائه ابزارهای تبلیغاتی هدفمند و تحلیل داده‌های جامع، به کاربران این امکان را می‌دهد تا استراتژی‌های بازاریابی و تبلیغاتی خود را بهبود بخشند و به هدف خود در جذب مخاطبان و افزایش فروش دست یابند.

توییتر

استراتژی بازاریابی توییتر با هدف جذب فالوئرها و لیدهای جدید، افزایش نرخ تبدیل، افزایش آگاهی از برند و افزایش فروش انجام می‌شود. اگر مخاطب خود را به‌خوبی بشناسید و محتوای منحصربه‌فرد و جذاب تولید کنید می‌توانید تا حد قابل توجهی به این اهداف برسید. چیزی که توییتر را متمایز می‌کند این است که می‌توانید از آن به‌عنوان یک ابزار موتور جستجو استفاده کنید تا رقبای خود و محتوای بازاریابی آنها را جستجو کنید. به این ترتیب می‌توانید ببینید رقبای شما از کدام تاکتیک‌ها استفاده می‌کنند. یکی از ویژگی‌های مفید توییتر امکان ری‌توییت است که فرصت بازاریابی ویروسی را برای شما فراهم می‌کند.

یوتیوب

یوتیوب یکی از نمونه‌های بسیار شاخص است که برای تولید محتوای ویدئویی و بازاریابی از طریق آن در کنار تبلیغات ویدئویی و افیلیت مارکتینگ کاربرد دارد.

پینترست

پینترست یکی دیگر از پلتفرم‌هایی است که با این که در میان ایرانیان چندان رایج نیست؛ اما پتانسیل بالقوه بسیار خوبی برای بازاریابی دارد.

تیک تاک

تیک‌تاک یکی از پلتفرم‌های جدید است که کاربران جوان بسیاری دارد و امکان برندسازی در آن با کمک خلق محتواهای ویدئویی خلاقانه بسیار زیاد است.

تعداد پلتفرم‌هایی که می‌توانند به بستری برای سوشال مدیا مارکتینگ تبدیل شوند بسیار بیشتر است. شما می‌توانید به پلتفرم‌های اختصاصی در صنعت خودتان نیز به‌عنوان یک بازار نیچ برای مارکتینگ فکر کنید و مخاطبان خاص خود را در آنجا پیدا کنید.

social media

تبلیغات در لینکدین در مقایسه با تبلیغات در توییتر

خیلی از اوقات ممکن است شما نخواهید، نتوانید یا نیاز نداشته باشید در تمام شبکه‌های اجتماعی فعال باشید؛ در این صورت باید از بین پلتفرم‌های محبوب مناسب‌ترین آنها را برای فعالیت خود انتخاب کنید. یکی از دوراهی‌هایی که بسیاری از افراد را درگیر می‌کند انتخاب بین تبلیغات در توییتر و لینکدین است. برای انتخاب بهتر بین این دو موارد زیر را در نظر داشته باشید.

اگر به دنبال جذب ترافیک بیشتر برای سایت خود هستید، ترافیک به دست آمده از لینکدین به دلیل ماهیت تخصصی این پلتفرم، تأثیر بهتری بر روی سئوی سایت شما خواهد داشت. از طرف دیگر کاربران لینکدین شامل افراد حرفه‌ای در بازار کار می‌شوند. پس شما می‌توانید کارمندان و همکاران فعلی و آیندۀ خود را از این پلتفرم پیدا کنید.

در نقطه مقابل توییتر یک شبکه اجتماعی مبتنی بر متن است و قابلیت خوبی برای ارتباط برقرار کردن با مخاطبین مختلف را دارد. قابلیت ری‌توییت باعث می‌شود، توییتر فضای مناسبی برای پروموت کردن رویدادهای مختلف در زمان‌های خاص باشد. هرکدام از این پلتفرم‌ها جایگاه خاص خود را دارند و برای اهداف خاصی مناسب هستند.

روش‌های سوشال مدیا مارکتینگ

سوشال مدیا مارکتینگ با روش‌های بسیار متنوعی انجام می‌شود. هرکدام از این روش‌ها مزایای و معایب خاص خود را دارند. برای داشتن بهترین استراتژی سوشال مارکتینگ باید انواع روش‌ها را به‌خوبی بشناسید.

بازاریابی محتوایی

ساده‌ترین و ارزان‌ترین روش سوشال مدیا مارکتینگ ایجاد محتوای کاربردی، متناسب با پرسونای مخاطب است. محتوای خوب راه خودش را پیدا کرده و مخاطبان جدیدی به مجموعۀ شما اضافه می‌کند. حتماً این جملۀ مشهور بیل گیتس را شنیده‌اید که می‌گوید محتوا پادشاه است. خب هر پادشاهی استراتژی خاص خودش را دارد. محتوای برند شما هم باید خاص خود شما باشد. برای اینکه بهترین استراتژی محتوا را داشته باشید، باید قوانینی که برای تولید محتوا وجود دارد را رعایت کنید؛ اما تجربه، آموخته‌های فردی و شناختی که از مخاطبین خود دارد هم نقش مهمی در تصمیمات شما ایفا خواهد کرد.

افیلیت مارکتینگ یا همکاری در فروش

افیلیت مارکتینگ نوعی از بازاریابی است که در سوشیال مدیا محبوبیت بسیاری دارد. در این نوع بازاریابی یک بازاریاب که می‌تواند یک اینفلوئنسر در اینستاگرام یا یک وبلاگ‌نویس باشد لینک فروش محصول را در اختیار کاربران قرار داده و آنها را ترغیب به خرید آن محصول می‌کند و به‌ازای هر خرید که از طریق لینک افیلیت صورت بگیرد پورسانت دریافت می‌کند.

شما می‌توانید برای پیدا کردن ناشران و مناسب از پلتفرم‌های مختص به افیلیت مارکتینگ استفاده کنید. این پلتفرم‌ها امکان بررسی بهتر نتایج مارکتینگ، ردیابی مناسب و مدیریت پرداخت را برای شما فراهم می‌کنند. افیلیت مارکتینگ در اینستاگرام از محبوبیت بسیاری برخوردار است؛ اما شما می‌توانید تقریباً در تمام شبکه‌های اجتماعی لینک‌های افیلیت را پیدا کنید. پرداخت در این روش از بازاریابی ممکن است به‌ازای فروش، به‌ازای جذب مشتریان بالقوه، به‌ازای نمایش آگهی و به‌ازای کلیک انجام شود. نحوه پرداخت بین طرفین توافق می‌شود و به هدف تبلیغ‌کننده بستگی دارد.

تبلیغات اینفلوئنسری

یکی از رایج‌ترین شیوه‌هایی که معمولاً برای تبلیغ یک محصول یا حتی پروموت کردن محصولات به کار می‌رود، کمک گرفتن از اینفلوئنسرهای شبکه‌های اجتماعی است. اینفلوئنسرها به دلیل نفوذ قابل‌توجهی که بر مخاطبان خود دارند و تأثیرگذاری بالا می‌توانند کمک مؤثری به شناخت برند و بهبود فروش داشته باشند. برای مشاهده نمونه‌های شاخصی که در این حوزه تولید شده است، توصیه می‌کنیم نمونه‌کارهای آژانس دیجیتال مارکتینگ بلوباکس را ببینید.

کمپین‌های داده محور

در حال حاضر اجرای کمپین‌های داده‌محور از محبوبیت بالایی برخوردار است. طبق گزارش سال ۲۰۱۹ Altimeter کسب‌وکارها کمپین‌های داده‌محور را بیشتر پذیرفته‌اند، به‌طوری‌که در آن  سال ۴۱ درصد از کسب‌وکارها مهارت‌های تجزیه‌وتحلیل داده‌ها را هنگام استخدام بازاریابان دیجیتال در اولویت قرار داده‌اند.

نکته مهم در مورد چنین کمپین‌هایی این است که باید داده کافی وجود داشته باشد که تحلیل آن امکان‌پذیر باشد. ابزارهای گوناگونی برای جمع‌آوری، سازمان‌دهی و تجزیه‌وتحلیل داده‌ها وجود دارد. بازاریاب‌های حرفه‌ای خیلی خوب می‌دانند چطور از این ابزارها استفاده کنند. داده‌محور بودن کمپین‌های سوشال مدیا مارکتینگ به شما کمک می‌کند از حدس و گمان فاصله بگیرید و تیر بازاریابی خود را دقیقاً به وسط هدف بزنید.

با توجه به تنوع روش‌های سوشال مدیا مارکتینگ ممکن از یک بیزینس یک بخش جداگانه برای بازاریابی در سوشال مدیا داشته باشد یا خدمات سوشال مدیا که توسط آژانس‌های دیجیتال مارکتینگ ارائه می‌شود برای بازاریابی استفاده کند.

سوشال

مزایای بازاریابی شبکه‌های اجتماعی

ما روزانه ساعت‌های بسیاری را در شبکه‌های اجتماعی سپری می‌کنیم. پس طبیعی است که این شبکه‌ها به‌عنوان کانال‌های بازاریابی مؤثر شناخته شوند؛ اما بازاریابی در انواع شبکه‌های اجتماعی مزایای دیگری هم دارد که باعث به‌صرفه و مناسب بودن آن می‌شود:

  • برقراری ارتباط دائم و مناسب با مشتری از طریق نظرهایی که در شبکه‌های اجتماعی می‌گذارند و پیام مستقیم در شبکه‌های مختلف.
  • با توجه به امکان برقراری ارتباط از سراسر کرۀ زمین بدون نیاز به هزینۀ اضافی محدودیت‌های جغرافیایی از بین می‌رود.
  • امکان دیدن از صفحات رقبا در شبکه‌های اجتماعی وجود دارد و در نتیجه می‌توان به‌راحتی استراتژی‌ها و تکنیک‌های رقبا را بررسی کرد.
  • با توجه به آنکه هر برند می‌تواند در صفحات خود صدا و لحن خاص خود را داشته باشد و محتواهای بصری متنوع ویدیویی و تصویری ایجاد کند، امکانات این شیوه از بازاریابی برای برندسازی بیشتر است.
  • امکان ادغام چند کانال مختلف بازاریابی از جمله افیلیت مارکتینگ، بازاریابی محتوایی، تبلیغات اینفلوئنسری و تبلیغات کلیکی در سوشال مدیا مارکتینگ وجود دارد.

 

 

خدمات سوشال مدیا مارکتینگ

فارغ از این که کسب‌وکار شما در چه زمینه‌ای فعال است، انواع روش‌های سوشال مدیا مارکتینگ به احتمال بسیار زیاد به رشد شما کمک خواهد کرد. شاید شما بخواهید به طور مستقیم در شبکه‌های اجتماعی و صفحات وب فعال باشید یا از تبلیغات در توییتر، لینکدین، فیسبوک یا اینستاگرام برای معرفی محصول خود استفاده کنید.

چند راه برای استفاده از این شیوه بازاریابی برای شما وجود خواهد داشت. یا می‌توانید یک بخش تازه برای این کار در شرکت خود ایجاد کرده و فرد یا افرادی را به‌عنوان سوشال مدیا مارکتر استخدام کنید یا بازاریابی شبکه‌های اجتماعی را برون‌سپاری کنید. در این صورت باید از شرکت‌های دیجیتال مارکتینگ برای این کار کمک بگیرید.

این شرکت‌ها می‌توانند از صفر تا صد خدمات سوشال مدیا مانند انتخاب استراتژی مناسب، ایجاد پروفایل‌ها و صفحات اجتماعی مناسب، تولید محتوای خاص و کاربرپسند، ایجاد کمپین‌های تبلیغاتی، تحلیل داده‌های آماری و نتایج بازاریابی و ریمارکتینگ از جمله فعالیت‌هایی است که توسط این شرکت‌ها انجام می‌شود.

 

سوشال مدیا مارکتر کیست و چه وظایفی دارد؟

اگر تا اینجا با مفهوم سوشال مارکتینگ به‌خوبی آشنا شده باشید، می‌دانید که انجام فعالیت‌های سوشال مدیا مارکتینگ به تجربه، مهارت و دانش بازاریابی احتیاج دارد. به کسی که این شیوه از بازاریابی را برعهده می‌گیرد سوشال مدیا مارکتر می‌گویند. سوشال مارکترها تنها یک استراتژی بازاریابی نمی‌سازند؛ بلکه باید از اثربخشی فعالیت‌های خود نیز مطمئن شوند. پس باید شاخص‌های اثربخشی فعالیت‌های خود را هم بررسی کنند.

برای مثال هرکدام از شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام داده‌های آماری مانند میزان بازنشر پست‌ها توسط مخاطبین و ایمپرشن هر پست را در اختیار ما قرار می‌دهند. در نتیجه ما قادر هستیم تا اثر هر پست و محتوای خود را ببینیم. به این ترتیب بعد از مدتی سوشال مدیا مارکتر می‌تواند ببینید کدام پست‌ها اثربخشی بهتری برای برند دارند و هر نوع محتوا برای رسیدن به چه هدفی مناسب است.

 

نکته‌های لازم برای تدوین استراتژی و کمپین تبلیغاتی سوشال مدیا مارکتینگ

هر برند مسیر اختصاصی خود را برای رسیدن به اهداف سوشال مدیا مارکتینگ دارد. با این حال مسیر کلی زیر می‌تواند راهنمای خوبی برای شروع باشد:

  1. پیدا کردن مناسب‌ترین پلتفرم برای برند با توجه به جایگاه و نوع برند: لینکدین، فیسبوک، اینستاگرام، تلگرام، واتس‌اپ، پینترست، یوتیوب و توییتر چند پلتفرم مشهور و پرکاربرد هستند.
  2. پیدا کردن پرسونای مخاطب دقیق: سن مخاطب، جنسیت او، میزان درآمدی که دارد، شغل او، علایق و سلایق او و حتی موقعیت اجتماعی او می‌تواند در پرسونا در نظر گرفته شود.
  3. انتخاب اهداف برند از سوشال مدیا مارکتینگ: افزایش فروش، افزایش آگاهی از برند، معرفی محصول جدید، معرفی لاین محصولات جدید و ایجاد وفاداری بیشتر از جمله اهدافی هستند که ممکن است یک برند در نظر بگیرد.
  4. شناسایی شاخص‌ها و معیارهای اثربخشی مثل نرخ بازگشت سرمایه، نرخ تبدیل و ریچ: باید بررسی شود چه شاخص‌هایی می‌تواند نشان دهد آیا بازاریابی شما، توانسته کسب‌وکار شما را به اهداف خاص شما نزدیک کند.
  5. تولید محتوای مناسب: محتوای خوب خیلی سریع راه خود را برای رسیدن به مخاطب درست پیدا می‌کند. در صورتی که محتوای نامناسب هزینه شما را زیاد می‌کند.
  6. تحلیل نتایج به دست آمده: شما می‌توانید با استفاده از ابزارهای مدیریت محتوا و ایجاد کمپین، یک کمپین ایجاد کرده و آمارها و نتایج آن را در بازه‌های زمانی مشخص بررسی کنید تا از بهینه بودن آن مطمئن شوید.

مدیا مارکتینگ

سؤالات پرتکرار

۱. سوشال مارکتینگ چیست؟

سوشال مدیا مارکتینگ یکی از انواع دیجیتال مارکتینگ است که در آن از سوشیال مدیا به‌عنوان ابزار اصلی برای بازاریابی استفاده می‌شود. تعامل با مخاطب، جذب مخاطبین تازه، افزایش آگاهی از برند، پروموشن و تبلیغ محصولات از جمله اهداف به‌کارگیری این نوع بازاریابی هستند.

۲. دایرکت مارکتینگ چیست؟

دایرکت مارکتینگ یا بازاریابی مستقیم نوعی از بازاریابی است که در آن برند به طور مستقیم با مشتریان ارتباط برقرار می‌کند.

۳. برندسازی شخصی چیست؟

برندسازی شخصی یک فرایند طولانی مدت است که شامل ارزیابی و تحلیل شخصیت، ارزیابی نیازها و خصوصیات مخاطبان، طراحی استراتژی های بازاریابی و تبلیغاتی، و اجرای این استراتژی ها می شود. این فرایند شامل ایجاد یک نام مستعار (نام تجاری)، لوگو، رسانه ها، وب سایت، صفحات شبکه های اجتماعی، مطبوعات، ویدئوها و محتوای دیجیتال دیگر است.

۴. سوشال مدیا مارکتر کیست؟

سوشال مدیا مارکتر یا بازاریاب شبکه‌های اجتماعی، شخصی است که مسئولیت اجرای استراتژی بازاریابی و تبلیغاتی در شبکه‌های اجتماعی را بر عهده دارد. این شخص معمولاً به عنوان یک بخش از تیم بازاریابی یا تیم رسانه‌های اجتماعی در شرکت‌ها، سازمان‌ها و کسب و کارها فعالیت می‌کند.

مقالات مرتبط
FOLLOW US

سوشال مدیا مارکتینگ چیست و چگونه استراتژی آن تدوین می‌شود؟