تبلیغات اپلیکیشن؛ چگونه از این راه در کسب و کار خود استفاده کنیم؟

SCROLL

آنچه در این مقاله می‌خوانید

اگر تابه‌حال به تبلیغات اپلیکیشن فکر نکرده‌اید، کافی است یک بار صفحات گوشی خود را ورق بزنید. چند اپلیکیشن در موبایل خود دارید؟ چند ساعت در روز را در این برنامه‌ها وقت می‌گذرانید؟ مردم ساعت‌های زیادی را در این برنامه‌ها می‌گذرانند و این یعنی یک فرصت طلایی برای تبلیغات.

اپلیکیشن‌ها به‌عنوان یکی از مهم‌ترین بخش‌های فعالیت کسب‌وکارهای اینترنت، همواره به دنبال راهکارهایی برای جذب کاربران و افزایش درآمد خود هستند. یکی از راه‌های مؤثر برای جذب کاربران و ارتقای درآمد، استفاده از تبلیغات درون اپلیکیشنی است که با نام تبلیغات اپلیکیشن یا تبلیغات درون برنامه‌ای هم شناخته می‌شود. این نوع تبلیغات که به صورت مستقیم به کاربران ارائه می‌شود، می‌تواند برای کسب‌وکارهای اینترنتی بازدهی بسیار بالایی داشته باشد.

در این مقاله، به بررسی انواع تبلیغات درون اپلیکیشنی، مزایا و معایب آن‌ها، تکنیک‌های موفق در ساخت تبلیغات اپلیکیشن و نحوه بهینه‌سازی تبلیغات درون اپلیکیشنی پرداخته خواهد شد. در نهایت با خواندن این مقاله متوجه خواهید شد که چگونه می‌توانید از تبلیغات اپلیکیشن در کسب‌وکار خود استفاده کنید تا بهترین نتیجه را به دست بیاورید.

تبلیغات اپ

تبلیغات درون اپلیکیشنی چیست؟ آشنایی با مفهوم تبلیغات اپلیکیشن

تبلیغات درون اپلیکیشنی یا in app advertising که به طور مخفف IAA نامیده می‌شود، به تبلیغاتی گفته می‌شود که درون یک اپلیکیشن قرار دارند. این تبلیغات به صورت مستقیم به کاربران ارائه می‌شوند و از آنجایی که امکان نمایش به مخاطبین با ویژگی‌های خاص در آنها وجود دارد، تأثیرگذاری بسیار بالایی دارند.

برای این که به میزان تأثیرگذاری تبلیغات در اپلیکیشن پی ببریم، بد نیست سری به آمار بزنیم. پیش‌بینی می‌شود در سال ۲۰۲۳ بازار جهانی تبلیغات اپلیکیشن به ۳۱۴٫۵ میلیارد دلار برسد و در هر سال به اندازه ۱۰ درصد رشد داشته باشد. اما این تبلیغات درون برنامه‌ای دقیقاً چیست که توانسته بازار به این بزرگی را در بر بگیرد؟

به طور کل تبلیغات درون اپلیکیشن، تبلیغات پولی است که در یک اپلیکیشن موبایل نمایش داده می‌شود. راه درآمدی اصلی بسیاری از اپلیکیشن‌های رایگان همین تبلیغات اپلیکیشن است. در حقیقت صاحبان اپلیکیشن‌ها فضای برنامۀ خود را به تبلیغ‌کنندگان می‌فروشند و تبلیغ‌کنندگان هم با نمایش تبلیغ خود سود می‌برند.

نکته مثبت نمایش تبلیغات در اپلیکیشن این است که تبلیغ شما به افراد مرتبط با ویژگی‌های مورد نظر شما نشان داده می‌شود. یک کامپیوتر ممکن چند کاربر مختلف داشته باشد، اما کاربر یک اپلیکیشن موبایل معمولاً تنها یک فرد با ویژگی‌ها و عادات رفتاری خاص است، پس در مورد تبلیغات در اپلیکیشن های موبایل احتمال اینکه تبلیغ شما دقیقاً به پرسونای مخاطب شما نمایش داده شود زیاد خواهد بود.

انواع تبلیغات درون برنامه‌ای

به طور کل می‌توان تبلیغات درون اپلیکیشنی را به دو دسته تقسیم کرد: تبلیغات نمایشی و تبلیغات تعاملی. در تبلیغات نمایشی، تصویر یا ویدئویی از محصول یا خدمت که تبلیغ می‌شود، به کاربران نمایش داده می‌شود. در تبلیغات تعاملی، کاربران می‌توانند با تبلیغ وارد تعامل شده و به صورت مستقیم با کسب‌وکار ارتباط برقرار کنند. تبلیغات اپلیکیشن به لحاظ فرمت نمایش نیز به چند دسته تقسیم می‌شوند. موارد زیر از مهم‌ترین انواع این تبلیغات هستند.

تبلیغات ویدئویی موبایلی (Video Ad Format)

طبق نتایج منتشر شده در Business Insider نرخ کلیک بر روی تبلیغات ویدیویی در مقایسه با تبلیغات تصویری، ۱۸ برابر بیشتر است. در نتیجه می‌توان گفت تیزر تبلیغاتی و تبلیغات ویدیویی در اپلیکیشن یک روش بسیار عالی برای جلب توجه مخاطب است. در بسیاری از این تبلیغات کاربر این امکان را دارد که در صورتی که تبلیغ را دوست نداشت بعد از چند ثانیه آن را رد کند. پس اگر بتوانید مخاطب را در همان چند ثانیه اول جذب کنید، شانس بسیار خوبی برای کلیک گرفتن خواهید داشت.

تبلیغات رسانه غنی (rich media)

تبلیغات رسانه‌ای غنی به تبلیغات آپ تعاملی با عناصر چندرسانه‌ای می‌گویند. این تبلیغات در قالب پاپ آپ تبلیغاتی و با استفاده از HTML، JS، CSS و فایل‌های تصویری ارائه می‌شود. برخلاف تبلیغات ایستا که فقط متن یا یک تصویر را نمایش می‌دهند، تبلیغات رسانه‌ای غنی تجربه کاربری فراگیرتر و پویاتری را ارائه می‌کنند و به تبلیغ‌کنندگان این امکان را می‌دهند که پیام خود را به روشی خلاقانه‌تر و تأثیرگذارتر منتقل کنند.

تبلیغات ویدئویی بینابینی (Interstitial Video Ads)

این فرمت تبلیغاتی که در اپ مارکتینگ محبوبیت بسیاری دارد، شامل تبلیغات بنری تمام صفحه است که بین سطوح مختلف اپلیکیشن ظاهر می‌شود. برای مثال وقتی یک مرحله از بازی را تمام کردید یا به تمام سؤالات یک بخش از یک نرم‌افزار آموزش زبان پاسخ دادید، این تبلیغات بر روی صفحه شما نمایش داده می‌شود.

تبلیغات ویدئویی جایزه‌ای (Rewarded Video Ad)

نوع دیگری از تبلیغات که در اپلیکیشن مارکتینگ تبلیغات ویدیویی جایزه‌ای است. در بسیاری از بازی‌ها و اپلیکیشن‌هایی که امتیاز دارند از این نوع تبلیغات اپلیکیشن استفاده می‌شود. مثلاً بازی به بازیکن پیشنهاد می‌کند که در ازای دیدن یک تبلیغ یک مرحله را رد کرده یا امتیاز بیشتری دریافت کند. از آنجایی که خود کاربر دیدن این تبلیغات را انتخاب می‌کند، معمولاً نرخ تبدیل آن بالا خواهد بود.

تبلیغات پیش‌نمایشی (Instream Pre-Roll Video Ads)

همان‌طور که از نام این نوع از تبلیغات آپ مشخص است، این نوع تبلیغ قبل از پخش ویدیو به مخاطب نمایش داده می‌شود. از آنجایی که علاقه کاربران به تماشای ویدیو همواره در حال افزایش است تبلیغات پیش‌نمایشی رشد بسیاری در سال‌های اخیر داشته است. طبق آمار منتشر شده از سوی HubSpot، متوسط ​​نرخ تماشای تبلیغات پیش‌نمایشی در سراسر اینترنت، حدود 78 درصد است. این یعنی امکان دیده شدن در تبلیغات پیش‌نمایشی بسیار زیاد است.

مزیت‌های تبلیغات در اپلیکیشن

مزیت‌های تبلیغات در اپلیکیشن

استفاده از تبلیغات در اپلیکیشن ها، مزایای بسیاری دارد. این نوع تبلیغات، به دلیل قرار گرفتن درون خود اپلیکیشن، باعث افزایش نرخ تبدیل و کاهش هزینه‌های بازاریابی می‌شود. همچنین، با توجه به اینکه تبلیغات اپلیکیشن به صورت مستقیم به کاربران ارائه می‌شوند، بازدهی بسیار بالایی دارند و می‌توانند به افزایش درآمد کسب‌وکار کمک کنند.

همچنین، تبلیغات درون اپلیکیشنی باعث افزایش تعامل با کاربران و ارتباط بیشتر با آن‌ها می‌شوند که این ارتباطات می‌تواند به افزایش وفاداری کاربران و افزایش ارزش برای کسب‌وکار کمک کند. می‌توانید موارد زیر را به‌عنوان مزایای بالقوۀ تبلیغات اپلیکیشن در نظر بگیرید:

  • با توجه به گستردگی اپلیکیشن‌ها و امکان تبلیغ در اپلیکیشن‌های خاص با مخاطبان خاص از گروه‌های سنی و قشرهای مختلف، دسترسی شما مخاطبان هدف بسیار راحت خواهد بود.
  • اگر تبلیغات اپلیکیشن در جایگاه درست خود و با شیوۀ مناسب انجام شود می‌تواند خاصیت قانع‌کنندگی بیشتری داشته باشد و در نهایت به افزایش نرخ تبدیل منجر شود.
  • با استفاده از اپلیکیشن برای تبلیغات، تبلیغ شما به افرادی با علایق مشابه نشان داده می‌شود. طبیعتاً احتمال نصب اپلیکیشن شما توسط این افراد بیشتر است. در نتیجه این تبلیغات به افزایش نرخ نصب منتهی می‌شوند.
  • ابزارهای این نوع تبلیغات بسیار دقیق و کامل هستند. شما می‌توانید به آمار و نتایج تبلیغ خود دسترسی پیدا کرده و از امکان تحلیل دقیق نتایج بهره‌مند شوید.
  • با استفاده از روش درست بازاریابی اپلیکیشن شما بیشتر دیده می‌شوید و شانس بیشتری برای ارتقای برند و افزایش درآمد خواهید داشت.

هدف‌گذاری در اپ مارکتینگ چگونه است؟

هدف‌گذاری به‌عنوان یکی از مهم‌ترین مراحل در فرایند توسعه و بازاریابی اپلیکیشن، امکان تمرکز بر روی مخاطبین و بازار هدف را فراهم می‌کند و به شما کمک می‌کند تا از منابع بازاریابی خود به بهترین نحو استفاده کنید. هدف‌گذاری در تبلیغات اپلیکیشن می‌تواند در چند سطح صورت گیرد.

شناسایی بازار هدف، تعیین اهداف بازاریابی، تحلیل رقبا، تعیین استراتژی بازاریابی و ارزیابی و بهبود استراتژی بازاریابی مراحلی هستند که در هدف‌گذاری تبلیغات دنبال می‌شوند. اگر اهداف تبلیغات به‌درستی تعیین شود می‌توانید میزان موفقیت و سایر المان‌های تبلیغات را بررسی کنید.

در کل با هدف‌گذاری می‌توانید روش تبلیغات و جزئیات استراتژی تبلیغ را تعیین کنید. می‌توانید از ابزارهای متفاوت و حتی خود اپلیکیشن برای تبلیغات استفاده کنید. با توجه به شناسایی بازار هدف و تعیین اهداف بازاریابی، می‌توانید استراتژی بازاریابی خود را به بهترین نحو طراحی کنید و از منابع بازاریابی خود به بهترین شکل استفاده کنید. همچنین، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید بهبودهای دوره‌ای را در نظر گرفته و استراتژی بازاریابی خود را به طور مداوم به‌روزرسانی کنید.

اپلیکیشن‌های موبایل

تبلیغات در اپلیکیشن‌های موبایل یا سایر انواع تبلیغات

تبلیغات می‌تواند هزینۀ مالی و زمانی زیادی را برای کسب‌و‌کارها به دنبال داشته باشد به همین دلیل مهم است کسب‌وکارها روش درست برای تبلیغ را پیدا کنند و برای چیزی وقت و سرمایه صرف کنند که بهترین بازده را داشته باشد. سوال اینجاست که تبلیغات اپلیکیشن بهتر است یا سایر روش‌های تبلیغ و ابزارهای دیجیتال مارکتینگ؟

روش‌های متفاوتی برای تبلیغات وجود دارد. برای مثال برای تبلیغ یک اپلیکیشن هم می‌توانید از بنرهای تبلیغاتی در سطح شهر استفاده کنید، هم می‌توانید در سایت‌ها و شبکه‌های مجازی تبلیغات برنامه را پیش ببرید و هم می‌توانید از تبلیغات درون برنامه‌ای یا تبلیغات در اپلیکیشن ها استفاده کنید.

همچنین در هر کدام از این تبلیغات روش‌های متفاوتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. حتی می‌توانید برنامۀ خود را درون خود اپلیکیشن بازاریابی کنید. برای مثال بازاریابی ارجاعی از جمله روش‌های کسب مخاطب بیشتر با دادن امتیازهای درون برنامه‌ای است. می‌توانید در بخشی از اپلیکیشن به مخاطبین خود پیشنهاد کنید که برنامه را به دوستان خود معرفی کنند و در ازای این موضوع تخفیف یا جایزه‌ای در نظر بگیرید.

تمام این روش‌های تبلیغاتی ازجمله تبلیغات اپلیکیشن و بازاریابی‌های سنتی در کسب‌وکارها مورد استفاده قرار می‌گیرند و هر کدام در جایگاه خود ارزشمند و مفید هستند؛ اما به طور معمول یک کسب‌وکار نمی‌تواند تمام راه‌های تبلیغات را در کنار هم امتحان کند. بنابراین باید تصمیم بگیرد چه روش تبلیغی اولویت دارد.

کسب‌وکارها همیشه به دنبال پاسخ این سؤال هستند که در بین انواع تبلیغات کدام روش کار می‌کند؟ برای رسیدن به پاسخ این سؤال‌ها باید قبل از هر چیز به ماهیت کسب‌وکار، ابعاد آن و رویکردش نگاه کرد. اثربخشی تبلیغات درون برنامه‌ای در مقابل انواع دیگر تبلیغات به عوامل مختلفی از جمله مخاطبان هدف و اهداف تبلیغاتی خاص بستگی دارد.

تبلیغات در اپلیکیشن ها را چگونه بهینه‌سازی کنیم؟

برای اینکه شما بتوانید بهترین نتیجه با بالاترین نرخ بازگشت سرمایه و بهترین نرخ تبدیل را دریافت کنید، باید تبلیغات اپلیکیشن خود را بهینه‌سازی کنید. در ادامه به چند نکته اساسی در بهینه‌سازی تبلیغ می‌پردازیم.

انتخاب پلتفرم مناسب جهت بازاریابی اپلیکیشن

برای داشتن تبلیغات اپلیکیشن قوی شما باید مناسب‌ترین پلتفرم تبلیغات را برای خود انتخاب کنید.

پلتفرم های خارجی

با استفاده از پلتفرم‌های تبلیغاتی مثل Google Ads، Facebook Ads، و AdMob می‌توانید تبلیغات خود را به مخاطبان خاص مد نظر خود نشان دهید. این پلتفرم‌ها ابزارهایی را فراهم می‌کنند که به شما امکان می‌دهد تبلیغات خود را با توجه به نوع کاربر، جنسیت، سن و محل زندگی مخاطبان خود هدف‌گذاری کنید.

پلتفرم ایرانی

شما به‌عنوان یک کسب‌وکار ایرانی می‌توانید به تبلیغات کافه بازار هم فکر کنید. کافه بازار به‌عنوان یک پلتفرم هدف‌مند شده برای تبلیغات در ایران، به شرکت‌ها و برندهای مختلف امکان می‌دهد تا به‌راحتی تبلیغات خود را به دست مشتریان هدف خود برسانند. تبلیغات کافه بازار شامل تبلیغات بنری، تبلیغات تصویری و تبلیغات ویدیویی است و در قالب تبلیغات پیش‌نمایشی یا پس‌نمایشی نیز قابل نمایش است. همچنین مواردی مانند تنظیم تبلیغات بر اساس نوع دستگاه، موقعیت جغرافیایی کاربران، نوع کاربری و دیگر مشخصه‌های کاربران هدف و نیز ارائه گزارش‌های جامع از عملکرد تبلیغات نیز از امکانات تبلیغات کافه بازار است.

ترکیب برنده پلتفرم های ایرانی

در بین پلتفرم‌های ایرانی که خدمات مشابهی را ارائه می دهند، در بخش ایده‌پردازی و تولید محتوا آژانس دیجیتال مارکتینگ بلوباکس و در بخش انتشار در انواع اپلیکیشن‌های ایرانی، یکتانت در رده بهترین ارائه‌کنندگان خدمات قرار دارند.

هدف‌گذاری دقیق برای تبلیغات در اپلیکیشن ها

شما باید پرسونای مخاطب مورد نظر خود را خیلی دقیق بشناسید و بدانید می‌خواهید تبلیغ خود را به چه کسانی نشان دهید و امیدوارید از نشان دادن تبلیغ به آنها چه نتیجه‌ای بگیرید. به این ترتیب برنامه‌ریزی شما برای کمپین‌های تبلیغاتی و انتخاب تنظیمات مناسب تبلیغ بسیار ساده‌تر خواهد بود.

تناسب تبلیغات درون اپلیکیشن با طراحی اپلیکیشن

به کار بردن مناسب‌ترین فرمت تبلیغات اپلیکیشن مناسب هم نقش پررنگی در نتیجه نهایی خواهد داشت. بهترین حالت تبلیغات کلیکی اپلیکیشن این است که به‌عنوان بخش طبیعی اپلیکیشن دیده شود. پس تبلیغ شما باید با رنگ و طراحی اپلیکیشن هماهنگ باشد و در جای مناسب نمایش داده شود تا خللی در تجربه کاربری ایجاد نکند.

آزمون و بهبود دائم تبلیغات در اپلیکیشن های موبایل

تبلیغات اپلیکیشن به مانند بسیاری دیگر از انواع تبلیغات دیجیتال فرایندی پویا و تغییرپذیر است. ممکن است استراتژی و جزئیات تنظیماتی که هر برند برای تبلیغات خود در نظر می‌گیرد با برند دیگر متفاوت باشد. به‌علاوه شرایط بیزینس‌های مختلف هم دائماً در حال تغییر است. به همین دلیل شما باید به صورت مداوم نتایج و داده‌های موجود را تحلیل کرده و با ایجاد تغییرات در محتوا و تنظیمات تبلیغ خود را بهبود ببخشید.

تکنیک‌های موفق در ساخت تبلیغات اپلیکیشن

 

تکنیک‌های موفق در ساخت تبلیغات اپلیکیشن

اگر برای تبلیغ اپلیکیشن خود به سراغ اپلیکیشن های تبلیغات کسب و کار می‌روید، باید از تکنیک‌های به‌روز و موفق برای رسیدن به اهداف خود بهره بگیرید. در بازار و مایکت بیش از ۵۰۰ هزار اپلیکیشن مختلف وجود دارد. همه این اپلیکیشن‌ها تلاش می‌کنند تا با روش‌های رایج بازاریابی اپلیکیشن دیده شوند. پس شما باید از هر فوت و فنی که می‌دانید برای رقابت با دیگران بهره ببرید.

تست A/B

قبل از هر چیز تبلیغ شما باید بتواند کاربرهای مورد نظر شما را جذب کند. پس وجود محتوای مناسب و طراحی درست تبلیغ نقش بسیار مهم در اثرگذاری آن دارد. اگر سابقه تبلیغ‌گذاری داشته باشید احتمالاً می‌دانید که گاهی اوقات پیش‌بینی رفتار کاربرها از آن چیزی که تصور می‌کنید سخت‌تر است. در این زمان آزمون A/B می‌تواند کمک‌کننده باشد. برای انجام این تست شما می‌توانید به طور هم‌زمان دو نسخه از تبلیغ را ایجاد کرده و در یک بازه زمانی ۳ تا ۱۰ روزه به شکل تصادفی به کاربران نمایش دهید. در آخر عملکرد کلی هر دو نسخه را بررسی کرده و نسخۀ بهتر را برای ادامه تبلیغات انتخاب کنید.

فرمول AIDA

تکنیک‌های دیگری هم برای اطمینان از موفقیت یک تبلیغ وجود دارد. برای مثال فرمول AIDA یکی از مهم‌ترین رویکردهای بازاریابی است که در ساخت تبلیغات اپلیکیشن هم کاربرد دارد. این فرمول شامل چهار مرحله توجه (Attention)، علاقه (Interest)، خواست (Desire) و عمل (Action) است و رعایت آن در تبلیغ باعث می‌شود کاربرها راحت‌تر عمل مورد نظر شما مانند نصب اپلیکیشن شما را انجام دهند.

تعرفه تبلیغات در اپلیکیشن چقدر است؟

تعرفه تبلیغات در اپلیکیشن در برنامه‌های ایرانی ارزان‌تر است. همچنین تبلیغات اپلیکیشن‌های ایرانی در گوگل ادز به دلیل رقابت کمتر تا بیش از ۹۰ درصد ارزان‌تر از تبلیغ اپلیکیشن‌های خارجی در گوگل ادز خواهد بود. هرچه تبلیغ شما بهینه‌تر باشد می‌توانید با هزینۀ کمتر به نتیجه بهتر برسید. در نهایت هزینه نهایی شما به نوع تبلیغ، نوع اپلیکیشن، بهینه‌سازی تبلیغ و پلتفرم تبلیغ بستگی دارد. برای اطلاعات بیشتر درباره تعرفه تبلیغات در اپلیکیشن در بلوباکس می‌توانید با کارشناسان این آژانس تبلیغاتی تماس بگیرید.

تبلیغات درون اپلیکیشنی

جمع‌بندی نهایی

با توجه به آنکه همۀ ما از اپلیکیشن‌های گوناگونی در موبایل خود استفاده می‌کنیم. استفاده از تبلیغات اپلیکیشن برای ترویج کسب‌وکارهای دیجیتال ضروری به نظر می‌رسد. طبق آمار، این نوع تبلیغات تاثیر بسیار خوبی در افزایش نرخ نصب اپلیکیشن‌ها و افزایش نرخ تبدیل دارد. برای گرفتن بهترین نتیجه از بازاریابی اپلیکیشن باید مناسب‌ترین پلتفرم را انتخاب کنید و با ایجاد محتوای مناسب و طراحی که در هماهنگی با سایر قسمت‌های اپلیکیشن تبلیغ‌کننده باشد، می‌توانید تبلیغ خود را بهبود ببخشید. در نهایت بررسی دوره‌ای آمار به‌دست آمده از تبلیغات به شما کمک می‌کند تا اشکالات موجود را بر طرف کرده و تبلیغ خود را بهینه کنید.

سؤالات متداول

۱. تبلیغات اپلیکیشن چیست؟

نوعی از تبلیغات است که درون اپلیکیشن‌ها و به صورت مستقیم به کاربرها نشان داده می‌شود و معمولاً تأثیرگذاری بسیار بالایی دارد.

۲. استفاده از تبلیغات در اپلیکیشن های موبایل چه مزایایی دارد؟

این تبلیغات امکان دسترسی به مخاطبان بسیار بیشتری را برای شما فراهم می‌کند و تأثیرگذاری بسیار زیادی دارد. در نتیجه به نرخ تبدیل تبلیغات شما را تا حد قابل‌توجهی افزایش می‌دهد.

۳. چطور تبلیغات در اپلیکیشن ها را بهینه کنیم؟

راهکارهای مختلفی برای بهینه‌سازی تبلیغات اپلیکیشنی وجود دارد. انتخاب پلتفرم مناسب، محتوای بهینه و جذاب، طراحی تبلیغ مناسب، انتخاب جایگاه مناسب برای ارائه تبلیغ و تحلیل نتایج از جمله این راهکارها هستند.

۴. پاپ آپ تبلیغاتی چیست؟

پاپ آپ تبلیغاتی یا Pop-up Ads، نوعی تبلیغات اینترنتی هستند که با ظاهر شدن یک پنجره جداگانه، معمولاً با اندازه کوچک، بر روی صفحه نمایش کاربران، تبلیغات را نمایش می‌دهند. این نوع تبلیغات معمولاً برای جذب توجه کاربران به محصولات یا خدماتی استفاده می‌شود.

مقالات مرتبط
FOLLOW US

تبلیغات اپلیکیشن؛ چگونه از این راه در کسب و کار خود استفاده کنیم؟