صاحبین یک رستوران محلی را می‌بینیم که برای بازاریابی آنلاین کسب و کارهای کوچک خود برنامه ریزی می‌کنند.

بازاریابی آنلاین کسب و کارهای کوچک در ۹ گام بزرگ!

SCROLL

آنچه در این مقاله می‌خوانید

اگر با جمله‌ای که در ادامه می‌خوانید، موافق نیستید، این صفحه را ببندید و به‌سراغ موضوع دیگری بروید!

بازاریابی آنلاین در سال‌های اخیر به‌طور کامل سازوکار و مسیر رقابت کسب‌وکارها را برای جلب توجه مخاطبان تغییر داده، طوری که تکنیک‌ها و استراتژی‌های سنتی بازاریابی دیگر کارگشا نیستند.

بازاریابی آنلاین و تاثیرات آن بر تمامی کسب‌وکارها موضوعی غیرقابل انکار است که همه ما را کم‌وبیش با خود درگیر کرده است. از همین رو لازم است تا هر کسب‌وکار جدیدی، پیش از شروع کار و وارد شدن به بازار، استراتژی‌های بازاریابی آنلاین کسب‌ و کارهای کوچک را بشناسد و سرمایه‌ای را برای آن در نظر بگیرد.

سرمایه‌گذاری در بازاریابی آنلاین کسب و کارهای کوچک، امری همگانی و مقرون‌به‌صرفه است و مزایای زیادی را هم به همراه دارد. اگر شما در ابتدای راه هستید، با استفاده از استراتژی‌های مناسب، می‌توانید یک بازاریابی کم‌هزینه داشته باشید که نه تنها موجب رشد و پیشرفت سریع شما می‌شود، بلکه آگاهی از برند و افزایش مشتریان شما را هم به همراه می‌آورد.

با این حال، اگرچه تبلیغ و بازاریابی آنلاین کاری ساده به نظر می‌رسد، اما با بالا بودن رقابت در این حوزه و افزایش روزافزون کسب‌وکارهای آنلاین، لازم است تا با آگاهی نسبت به استراتژی‌های مختلف، قدم در این مسیر بگذارید.

 

سئو؛ اولین گام بازاریابی آنلاین کسب‌ و کارهای کوچک

یکی از قدرتمندترین روش‌های بازاریابی آنلاین کسب‌ و کارهای کوچک برای دیده شدن برند و وبسایت شما، روشی رایگان و بدون هزینه است!

این جمله در دنیایی که تبلیغات انبوه در رسانه‌های جمعی، حرف اول را در میان روش‌های بازاریابی می‌زند، شاید عجیب به نظر برسد، اما این جمله صحت دارد و امروزه قدرتمندترین راه برای دیده شدن مستمر برند شما، روشی رایگان است. دیده شدن برند در فضای آنلاین به این معنا است که وبسایت، محصولات یا محتوای شما در معرض دید مشتریان بالقوه شما قرار بگیرد و در صدر نتایج گوگل یا شبکه‌های اجتماعی باشید.

قرارگیری در جایگاه مناسب نتایج جست‌وجو، روشی برای جذب ترافیک طبیعی و ایجاد اعتماد است؛ چرا که این اولین برخورد مخاطب با برند شما خواهد بود و این پیام را به او می‌دهد که «این وبسایت ارزش کلیک کردن دارد.»

مجموعه تکنیک‌ها، اقدامات و ابزارها بازاریابی آنلاین کسب و کارهای کوچک که برند شما را به بالای نتایج جست‌وجو می‌رسانند، «بهینه‌سازی موتور جست‌وجو» یا سئو (SEO) نامیده می‌شوند. هدف سئو این است که گوگل ارزش و ارتباط آنچه شما ارائه می‌دهید را تشخیص دهد و زمانی که کاربران به دنبال کلیدواژه‌های خاصی می‌گردند، برند شما را در اولویت قرار دهد. بنابراین، سئو برای بازاریابی آنلاین کسب‌ و کارهای کوچک امری ضروری است.

  • نقطه شروع سئو برای بازاریابی آنلاین کسب و کارهای کوچک

رسیدن به رتبه‌ی برتر در نتایج جست‌وجو به کمک روش‌های بازاریابی آنلاین کسب و کارهای کوچک، چیزی نیست که بتوان به سادگی آن را خریداری کرد؛ با این حال، سئوی موثر نیازمند سطح مشخصی از سرمایه‌گذاری، اما از جنس تلاش و کوشش است.

اگر کسب‌وکار کوچکی دارید، بهترین کار این است که با اقدامات پایه‌ای شروع کنید و به تدریج آن را گسترش دهید. تمرکز اصلی شما باید روی «بررسی و تحقیق کلمات کلیدی» باشد. چراکه سئو ترکیبی از درک نیاز کاربر، تولید محتوا و لینک‌سازی است که همگی حول کلماتی می‌چرخند که به احتمال زیاد توسط پرسونای خریدار شما جست‌وجو می‌شوند.

اگر بودجه کمی برای بازاریابی آنلاین کسب و کارهای کوچک خود دارید، می‌توانید با کلیدواژه‌های خاص‌تر و به اصطلاح آسان شروع کنید. برای مثال، اگر شما گوشی تلفن همراه می‌فروشید، تمرکز روی کلمه‌ی کلی «گوشی» استراتژی خوبی نیست. چراکه شرکت‌های زیاد و مطرحی، برای این جایگاه مبارزه می‌کنند. پس راه پیدا کردن کلیدواژه مناسب چیست؟

درباره‌ی پرسونای خریدار خود بیشتر بدانید و سعی کنید مانند آن‌ها فکر کنید. مثلا آن‌ها چگونه محصول مورد علاقه‌ی خود را جست‌وجو می‌کنند؟ برای آن چه کلمه‌ای را تایپ می‌کنند؟

 

بازاریابی محتوا؛ دومین گام بازاریابی آنلاین کسب‌ و کارهای کوچک

بازاریابی محتوا، کلید درِ موفقیت برای ورود به بازاریابی آنلاین کسب و کارهای کوچک و دیده شدن و جلب اعتماد مخاطبان در دنیای دیجیتال است و برخلاف باور عموم، موضوعی فراتر از استفاده از کلیدواژه‌های مناسب است و در این روش، شما با تولید محتوای مرتبط، مفید و جذاب، هویت، شخصیت و اعتبار برند خود را می‌سازید.

بازاریابی محتوا شامل برنامه‌ریزی و انتشار پست‌ها، مقالات، اخبار، ویدیوها و هر نوع مطلبی است که برای مخاطبان شما ارزش‌آفرینی کند. در این نوع بازاریابی آنلاین کسب و کارهای کوچک، نه تنها اطلاعات و موضوع محتوا‌ها مهم هستند، بلکه زمان‌بندی و نحوه‌ی ارائه آن‌ها نیز اهمیت ویژه‌ای دارد؛ اینکه چه می‌نویسید، چگونه می‌نویسید و چه زمانی آن را منتشر می‌کنید، همگی نکاتی هستند که باید مورد توجه قرار گیرند.

تدوین تقویم محتوایی در راستای بازاریابی آنلاین کسب وکارهای کوچک

  • نقطه شروع بازاریابی محتوا برای کسب و کارهای کوچک

برای شرکت‌های کوچک خدماتی و تجارت الکترونیک که نمی‌توانند روی حجم انبوه محتوا سرمایه‌گذاری کنند، «بلاگ» می‌تواند قلب تپنده‌ی استراتژی بازاریابی آنلاین کسب و کارهای کوچک و به‌طور دقیق‌تر بخش محتوای آن‌ها باشد. در بلاگ‌های خود می‌توانید مطالبی مانند راهنمای آموزشی، نکات کاربردی، کتاب‌های الکترونیکی و هر آنچه که به مخاطبان بالقوه شما در فرآیند تصمیم‌گیری برای خرید محصول کمک می‌کند را به اشتراک بگذارید.

برای مثال، فرض کنید محصول شما «هندزفری» است. می‌توانید یک بررسی و توضیح مفصل درباره‌ی تمامی مدل‌های «هندزفری» تهیه کنید تا مشتری بتواند تمام مدل‌ها را بررسی کند و انتخاب آگاهانه‌ای داشته باشد.

فراموش نکنید که در بازاریابی آنلاین کسب و کارهای کوچک، استمرار در تولید محتوا اهمیت ویژه‌ای دارد. سعی کنید حداقل دو تا سه پست در هفته برای وبلاگ خود منتشر کنید. می‌توانید از طریق شبکه‌های اجتماعی برای افزایش بازدید محتوای خود استفاده کنید و با ترکیب محتواهای جدید و بازنشرهای استراتژیک، پرسونای خریدار خود را همواره درگیر نگه دارید.

اما مهم‌ترین نکته‌ای که باید برای آن تلاش کنید، صداقت و ارائه اطلاعات قابل اعتماد و کمک‌کننده است؛ چون زمانی که برندی در یک حوزه‌ی خاص به عنوان یک مرجع شناخته شود، در ذهن مخاطبان ماندگار خواهد شد و حتی اگر مشتری در حال حاضر خریدی انجام ندهد، زمانی که در آینده نیاز به آن محصول یا خدمت داشته باشد، شما را به یاد خواهد آورد.

اگر علاوه‌بر بازاریابی آنلاین کسب و کارهای کوچک، به موضوع بازاریابی محتوا و نکات آن علاقه‌مند هستید، مطالعه بلاگ «بازاریابی محتوا و اهمیت آن در دنیای دیجیتال مارکتینگ» را هم از دست ندهید.

 

بازاریابی شبکه‌های اجتماعی؛ سومین گام بازاریابی آنلاین کسب و کارهای کوچک

پیش از این از شبکه‌های اجتماعی به‌عنوان ابزاری برای تقویت محتوای وبسایت در بازاریابی آنلاین کسب و کارهای کوچک صحبت کردیم، اما به یاد داشته باشید که این پلتفرم‌ها صرفاً مسیری برای دیده شدن و افزایش بازدید نیستند و می‌توانند نقطه عطفی در بازاریابی آنلاین کسب‌ و کارهای کوچک شما نیز باشند.

همان‌طور که سایر فعالان شبکه‌های اجتماعی با یکدیگر ارتباط برقرار می‌کنند، کسب‌وکار شما نیز باید بر روی ساختن روابط مستحکم تمرکز کند. بازاریابی شبکه‌های اجتماعی یا سوشال مدیا مارکتینگ نقشی پررنگ در شخصیت‌بخشی به برند شما ایفا می‌کند. این به آن معناست که باید برای پاسخگویی به سوالات مخاطبان، تعامل با افراد و موضوعاتی که در ارتباط با حوزه‌ی فعالیت شما هستند، همواره در دسترس باشید.

همچنین به یاد داشته باشید: «مهم این است در جایی حضور داشته باشید که مخاطبان بالقوه‌ی شما امروز و حتی فردا در آن‌جا هستند. بهتر است پیشرو باشید تا اینکه از قافله عقب بمانید.» اندرو دلانی، مدیر بازاریابی شبکه‌های اجتماعی در هاب‌اسپات.

  • نقطه شروع بازاریابی شبکه‌های اجتماعی برای کسب و کارهای کوچک

اگر تیم قوی و نیروی کافی دارید، حالت ایده‌آل این است که در مسیر بازاریابی آنلاین کسب و کارهای کوچک خود، فردی را برای مدیریت حساب‌های کاربری شبکه‌های اجتماعی – چه یک کارمند داخلی و چه یک متخصص برون‌سپاری‌شده – اختصاص دهید. شبکه‌های اجتماعی نیازمند تعامل مداوم و به‌روز ماندن با ترندهای روز دنیا هستند.

با این حال، اگر تیم یا بودجه‌ی لازم را در اختیار ندارید، جای نگرانی نیست. در اینجا به چند راهکار جایگزین و کاربردی اشاره می‌کنیم:

  • استفاده از ابزارهای مدیریت شبکه‌های اجتماعی: سرمایه‌گذاری روی ابزارهایی که تعاملات شبکه‌های اجتماعی را به‌صورت خودکار مدیریت می‌کنند، می‌تواند به ساده‌سازی فرآیند مدیریت این پلتفرم‌ها کمک کند.
  • مدیریت زمان و برنامه‌ریزی برای شبکه‌های اجتماعی: اختصاص دادن زمان‌های کوتاه اما منظم در طول روز برای بررسی و تعامل با مخاطبان در پروفایل‌های شبکه‌های اجتماعی، گزینه‌ی دیگری است که می‌تواند در زمینه بازاریابی آنلاین کسب و کارهای کوچک کارآمد باشد.
  • استفاده از تبلیغات شبکه‌های اجتماعی: اختصاص بخشی از بودجه ( هر چند کم)، برای تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی، می‌تواند سرمایه‌گذاری عاقلانه‌ای باشد. تبلیغات شبکه‌های اجتماعی، با جذابیت بصری و گیرایی بالا، می‌توانند به‌طور قابل توجهی به جذب مخاطبان بالقوه (Lead Generation) کمک کنند.

توجه داشته باشید: شبکه‌ی اجتماعی اینستاگرام، به‌طور خاص برای این استراتژی، بسیار سودمندتر از سایر پلتفرم‌ها به نظر می‌رسد.

 

جست‌وجوی محلی؛ چهارمین گام بازاریابی آنلاین کسب و کارهای کوچک

برای کسب‌وکارهای دارای موقعیت مکانی فیزیکی، گوگل مای بیزنس (Google My Business)، ابزاری قدرتمند برای دیده شدن و جذب مشتریان محلی است که از آن می‌توانید به‌عنوان بازاریابی مبتنی بر موقعیت مکانی (LBM) استفاده کنید.

  • نقطه شروع Google My Business برای کسب و کارهای کوچک

اضافه کردن اطلاعات شرکت شما به گوگل مای بیزنس، آسان و ساده است. شما می‌توانید اطلاعات تماس، وب‌سایت و حتی جزئیات محصولات یا خدماتی که ارائه می‌دهید را به اشتراک بگذارید.

با این حال، تمرکز اصلی در این بخش از بازاریابی آنلاین کسب‌ و کارهای کوچک، بر محتوای تولیدشده توسط کاربر است؛ یعنی امتیازدهی، نظرات و عکس‌هایی که مشتریان در رابطه با فروشگاه یا مرکز خدمات‌دهی شما به اشتراک می‌گذارند. زمانی که مشتریان این موارد را در گوگل مپ ثبت می‌کنند، در پروفایل شما گنجانده شده و با تمام کاربرانی که در آن منطقه به دنبال چیزی می‌گردند، به اشتراک گذاشته می‌شود.

بنابراین، شما می‌توانید از طریق وب‌سایت و شبکه‌های اجتماعی، درخواست چنین تعاملاتی را از مشتریان داشته باشید. حتی می‌توانید در ازای این کار، هدایایی را هم در نظر بگیرید؛ مثلا اگر رستوران دارید، به مشتری پیشنهاد دهید که در بازدید بعدی، دسری رایگان دریافت خواهد کرد. با این روش، شما یک پروفایل کامل و جذاب برای تمام افراد منطقه‌ی خود ایجاد می‌کنید و درعین‌حال در عرصه جهانی هم جایگاهی ویژه پیدا خواهید کرد.

 

ایمیل مارکتینگ؛ پنجمین گام بازاریابی آنلاین کسب و کارهای کوچک

باورپذیر نیست اما ایمیلی که در دهه‌ی 1970 اختراع شد، همچنان یکی از برجسته‌ترین و پرکاربردترین ابزارهای ارتباطی در جهان به شمار می‌رود. پس جای تعجب ندارد که بازاریابی ایمیلی یا ایمیل مارکتینگ، گزینه‌ای عالی برای بازاریابی آنلاین کسب و کارهای کوچک باشد.

این استراتژی شامل برنامه‌ریزی برای ارسال محتوای آموزنده و جذاب، به همراه راه‌اندازی محرک‌های مبتنی‌بر اقدام و زمان است. هدف این است که با برقراری ارتباطی نزدیک و مستمر، مسیری برای عمیق‌تر کردن رابطه‌ی بین مخاطب بالقوه (لید) و برند ایجاد کنید و همه‌ی این‌ها بدون نیاز به ارسال و پاسخگویی دستی به تک تک این تعاملات انجام می‌شود.

  • نقطه شروع ایمیل مارکتینگ برای کسب و کارهای کوچک

یکی از مزایای فوق‌العاده‌ی بازاریابی ایمیلی این است که تقریباً به‌طور اتوماتیک و خودکار عمل می‌کند و برخلاف شبکه‌های اجتماعی، نیازی نیست که هر روز فردی را به‌طور اختصاصی برای آن در نظر بگیرید. با این حال، این روش به برنامه‌ریزی دقیقی نیاز دارد. به این صورت که یک کمپین ایده‌آل بازاریابی ایمیلی، مسیر مشتری را در نظر می‌گیرد و گام‌های لید را از مرحله‌ی علاقه تا تصمیم نهایی برای خرید، پیش‌بینی می‌کند.

با استفاده از ابزارهای خودکارسازی مناسب مانند Mailchimp، Constant Contact و SendGrid می‌توانید اقدامات لازم برای کمپین را برنامه‌ریزی کنید و اجازه دهید نرم‌افزار به‌طور مستقل عمل کند. بنابراین، ایمیل مارکتینگ، کانالی عالی برای بازاریابی آنلاین کسب ‌و کارهای کوچک، آن‌هایی که مخاطبان خود را به خوبی می‌شناسند و به اهمیت تجزیه و تحلیل معیارها واقف هستند، به شمار می‌رود.

اهمیت ایمیل مارکتینگ در بازاریابی آنلاین کسب و کارهای کوچک

اینفلوئنسر مارکتینگ؛ ششمین گام بازاریابی آنلاین کسب و کارهای کوچک

اینفلوئنسر مارکتینگ به همکاری با افرادی که در حوزه‌ی کاری یا حوزه‌ی تخصصی شما از شهرت و نفوذ بالایی برخوردارند، گفته می‌شود. این اینفلوئنسرها می‌توانند شخصیت‌های شبکه‌های اجتماعی، متخصصان برجسته‌ی یک صنعت یا وبلاگ‌نویسان شناخته‌شده باشند. با همکاری با اینفلوئنسرها، می‌توانید محصولات یا خدمات خود را به مخاطبان آن‌ها معرفی کرده و از اعتبار آن‌ها برای اثبات اصالت و کیفیت برند خود استفاده کنید.

  • نقطه شروع اینفلوئنسر مارکتینگ برای کسب و کارهای کوچک

برای اجرای اینفلوئنسر مارکتینگ، ابتدا باید اینفلوئنسرهای مرتبطی را که با ارزش‌های برند شما و مخاطبان هدفتان همسو باشند، شناسایی کنید و فکر نکنید که چون کسب‌وکار کوچکی هستید، نمی‌توانید با افراد مشهور همکاری کنید؛ با آن‌ها ارتباط برقرار کنید و پیشنهاد مشارکت یا تولید محتوای اسپانسری ارائه دهید.

این همکاری می‌تواند اشکال مختلفی داشته باشد، مانند بررسی محصولات، پست‌های اسپانسری، وبلاگ‌نویسی مهمان و…. نکته‌ی کلیدی این است که اطمینان حاصل کنید محتوای اینفلوئنسرها با مخاطبانشان و برند شما همخوانی داشته باشد.

 

ویدئو مارکتینگ؛ هفتمین گام بازاریابی آنلاین کسب و کارهای کوچک

بازاریابی ویدئویی یا ویدئو مارکتینگ، در سال‌های اخیر به‌دلیل ارائه‌ی محتوایی پویا و جذاب برای برقراری ارتباط با مخاطبان، به محبوبیت فراوانی رسیده است. از ویدئو می‌توان برای اشتراک‌گذاری محتوای ارزشمند، نمایش ویژگی‌های محصولات، به اشتراک گذاشتن نظرات مشتریان و روایت داستان‌های گیرا درباره‌ی برند شما استفاده کرد.

  • نقطه شروع ویدئو مارکتینگ برای کسب و کارهای کوچک

برای بهره‌گیری مؤثر از بازاریابی ویدئویی، ابتدا با تعریف اهداف و شناسایی مخاطبان هدف خود آغاز کنید. نوع ویدئوهایی را که با مخاطبان شما همخوانی دارد، تعیین کنید؛ خواه این ویدئوها آموزش‌های کاربردی، نگاهی به پشت صحنه‌ی کسب‌وکار شما، یا محتوای سرگرم‌کننده باشند.

برای به اشتراک گذاشتن ویدئوهای خود، پلتفرم‌های مناسبی مانند یوتیوب، شبکه‌های اجتماعی یا وب‌سایت خود را انتخاب کنید. در این روش از بازاریابی آنلاین کسب و کارهای کوچک، استمرار کلید موفقیت است؛ بنابراین، یک تقویم محتوایی تهیه کنید و به‌طور منظم ویدئو تولید کرده و به اشتراک بگذارید تا تعامل مخاطبان را حفظ کنید.

هوش مصنوعی (AI) نیز می‌تواند در این مسیر به شما کمک کند. ابزارهای مبتنی‌بر هوش مصنوعی برای بازاریابی ویدئویی شامل موارد زیر است:

  • نرم‌افزار ویرایش ویدئو با هوش مصنوعی (برای مثال، Adobe Premiere Pro، Final Cut Pro)
  • پلتفرم‌های تحلیل ویدئو (برای مثال، Vidyard، Wistia). این پلتفرم‌ها به شما امکان می‌دهند تا عملکرد ویدئوهای خود را آنالیز کنید و براساس داده‌های به دست آمده، استراتژی‌های بازاریابی ویدئویی خود را بهبود بخشید.
  • فناوری تشخیص گفتار مبتنی‌بر هوش مصنوعی (برای مثال، Google Cloud Speech-to-Text، IBM Watson). این فناوری امکان زیرنویس‌گذاری خودکار ویدئوها را فراهم می‌کند و باعث افزایش دسترسی به محتوای ویدئویی برای مخاطبان با نیازهای خاص (مانند کم‌شنوایی) می‌شود.

این ابزارها فرآیند تولید ویدئو را ساده‌تر می‌کنند، تحلیل عملکرد را بهبود می‌بخشند و در نهایت، به ارتقای کلی استراتژی‌های بازاریابی ویدئویی منجر می‌شوند.

آشنایی با استراتژی های مختلف بازاریابی آنلاین کسب و کارهای کوچک

تبلیغات کلیکی (PPC)؛ هشتمین گام بازاریابی آنلاین کسب و کارهای کوچک

تبلیغات کلیکی (PPC) روشی است که به شما کمک می‌کند تا تبلیغات هدفمندی از محصولتان را به کاربرانی که به‌طور فعال در حال جستجوی کلمات کلیدی مرتبط یا وب‌گردی در وب‌سایت‌های خاص هستند، نشان دهید. این روش می‌تواند راهی مؤثر برای هدایت مستقیم ترافیک، جذب لید (مخاطب بالقوه) و افزایش نرخ تبدیل باشد.

  • نقطه شروع تبلیغات کلیکی (PPC) برای کسب و کارهای کوچک

برای اجرای تبلیغات کلیکی، ابتدا با انتخاب پلتفرم مناسب براساس مخاطبان هدف خود آغاز کنید. گوگل ادز گزینه‌ای محبوب برای تبلیغات موتور جستجو است، درحالی‌که پلتفرم‌های شبکه‌های اجتماعی مانند فیسبوک ادز و لینکدین ادز هم گزینه‌های قدرتمندی را برای هدفمندسازی مخاطبان ارائه می‌دهند.

قبل از شروع تبلیغات کلیکی، تحقیق جامعی درباره‌ی کلمات کلیدی انجام دهید تا کلمات مرتبط با کسب‌وکار خود را شناسایی کنید و متن تبلیغاتی جذابی بنویسید که کاربران را به کلیک کردن ترغیب کند. سپس یک بودجه تعیین کنید، کمپین‌های تبلیغاتی خود را به‌طور منظم رصد کنید و برای بهینه‌سازی عملکرد و افزایش حداکثری بازگشت سرمایه (ROI)، تنظیمات لازم را انجام دهید.

برای تبلیغات کلیکی نیاز نیست هزینه‌های هنگفتی در نظر بگیرید. همچنین به یاد داشته باشید که این روش صرفاً راهی برای تقویت حضور آنلاین شماست و شما می‌توانید زمان خود را صرف تقویت تاکتیک‌های جذب ترافیک ارگانیک کنید تا دیگر حتی نیاز نباشد که ۱۰۰ هزار تومان هم صرف تبلیغات کلیکی خود کنید.

 

ابزارهای دیجیتال مارکتینگ؛ نهمین گام بازاریابی آنلاین کسب و کارهای کوچک

آخرین مورد در این فهرست، یک استراتژی بازاریابی آنلاین برای کسب و کارهای کوچک به شمار نمی‌رود، بلکه نوعی سرمایه‌گذاری است که برای دستیابی به موفقیت در تمام مواردی که تا الان گفتیم، حیاتی به نظر می‌رسد.

ابزارهای دیجیتال مارکتینگ، شامل پلتفرم‌های مبتنی‌بر فناوری، ابزارهای خودکارسازی، تحلیل‌گرهای داده و ابزارهای رصد شبکه‌های اجتماعی هستند که به تیم‌های کوچک با بودجه‌های محدود کمک می‌کنند تا کمپین‌هایی به مراتب بزرگ‌تر از آنچه به تنهایی قادر به مدیریت آن هستند، اجرا کنند.

  • نقطه شروع استفاده از ابزارهای دیجیتال مارکتینگ برای کسب و کارهای کوچک

تا چند سال پیش، دسترسی به ابزارهای پیشرفته دیجیتال مارکتینگ برای شرکت‌های کوچک بسیار چالش‌برانگیز بود. اما اکنون به جای سرمایه‌گذاری کلان اولیه، می‌توانید از پلن‌های ماهانه یا سالانه استفاده کنید که هزینه‌ها را توزیع کرده و منابع انعطاف‌پذیری را برای پاسخگویی به نیازهای آتی در اختیار شما قرار می‌دهند.

در چشم‌انداز  امروز بازاریابی آنلاین کسب‌ و کارهای کوچک، اندازه شرکت شما یا میزان بودجه‌ی در دسترس، اهمیت کمتری پیدا کرده و نوآوری و هوشمندانه بودن جای آن را گرفته است. بنابراین، مناسب‌ترین ابزارهای دیجیتال مارکتینگ برای کسب‌وکار کوچک خود را پیدا کنید و با یک برنامه‌ریزی عالی و هدفمند، به مسیر پیش‌روی خود قدم بگذارید.

و به خاطر داشته باشید؛ آژانس تبلیغاتی بلوباکس با ارائه انواع خدمات دیجیتال مارکتینگ نظیر تولید محتوای متنی، طراحی تصاویر گرافیکی، خرید و برنامه‌ریزی رسانه، ایمیل مارکتینگ و… آماده خدمت‌رسانی به شما است تا صدای کسب و کار کوچک خود را به گوش مخاطبین بیشتری برسانید.

 

مقالات مرتبط
FOLLOW US

بازاریابی آنلاین کسب و کارهای کوچک در ۹ گام بزرگ!